Easiest Way to Make Yummy Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise

Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise. Oksefilet - rosmarin - bagte gulerødder med blå birkes - karamelliseret løgpure - knuste kartofler rørt med løvstikkeolie - sauce bordelaise. Oksefilet - rosmarin - bagte gulerødder med blå birkes - karamelliseret løgpure - knuste kartofler rørt med løvstikkeolie - sauce bordelaise. Hovedret: Steak af oksefilet med grøntsauté, mild pebersauce, pommes rösti og bagte rodfrugter, eller. ½ ovnstegt kylling fra HOPBALLE, serveret med glacerede gulerødder, agurkesalat REFBORG´s hjemmelavede Spareribs med bagt kartoffel, coleslaw, blandet salat og barbecuesauce.

Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise Smag til, og server chilien oven i de bagte kartofler. Slut af med lidt cremefraiche på hver. Bagte kartofler med ost er en anden populær variant, og igen skal du anvende færdigbagte bagekartofler, der halveres på langs. You can have Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise using 15 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise

  1. Prepare 1 of oksefiletbøf på 200g.
  2. You need 15 g of smør.
  3. Prepare of Salt og peber.
  4. Prepare of Hvidløg og rosmarin.
  5. You need 1 of rosmaringren til flambering.
  6. You need of Tilbehør:.
  7. Prepare 2 of bagekartofler.
  8. You need 6 of gulerødder med top.
  9. You need of Lidt smør, salt og peber.
  10. It's of Esdragonmayonnaise:.
  11. You need 1 of æggeblomme.
  12. It's 1 spsk of dijonsennep.
  13. You need of Lidt esdragoneddike.
  14. You need of Salt og peber.
  15. You need 1 1/2 of dl olivenolie.

Bagte kartoffelmostoppe med bacon og persilleBagte kartoffelmostoppe er nemme og lækre at lave. Jeg har valgt at tilføje bacon og persille i min opskrift. Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.

Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise instructions

  1. Start med at komme salt og peber på bøffen og lad den trække i køleskabet. Pak derefter kartofler og gulerødder ind i staniol og kom salt, peber og smør på gulerødderne inden. Sæt det i ovnen ved 210 grader i 2 timer, mærk efter om gulerødderne er færdige før kartoflerne. Lav nu esdragonmayonnaisen ved at piske æggeblommen med dijonsennep og eddike og tilsæt langsomt olien til mayonnaisen er passende i konsistensen..
  2. Når kartoflerne er færdige varmes en grillpande godt op og brun bøffen på alle sider og kanter, så den har fået et fint grillmønster..
  3. .
  4. Derefter varmes smør op på en anden pande sammen med rosmarin og hvidløg og bøffen vendes lige på hver side i smørret. Læg rosmaringrenen ovenpå bøffen og sæt ind til den, og lad det brænde ud. Bøffen skal i alt ikke steges mere end 4-5 minutter ialt fra begyndelsen, den skal være rød indeni. Lad den trække 4 minutter. Pak gulerødder og kartofler ud..
  5. Anret bøffen på en varm tallerken sammen med alt tilbehøret. Vi delte bøffen min mand og jeg da vi ikke er de store kødspisere. Bøffen var perfekt i smag og konsistens, og fedtkanten havde afgivet god smag til bøffen også..

Min opskrift på hjemmelavet fetadip er i forvejen en populær størrelse herinde på bloggen, og det kan jeg altså Nu skriver kalenderen august måned, så gulerødderne kan fåes friske, økologiske og med top på, men man kan selvfølgelig spise gulerødder hele året rundt. Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med Kom balsamico, honning og chili i en gryde. I programmet Spis og spar lavede kok Jesper Vollmer lækre opskrifter med gulerødder, og det blev blandt andet til disse lækre gulrødder bagt i ovnen. Gulerodsfritterne er dejligt tilbehør til aftensmaden og er et sundt og lækkert alternativ til eksempelvis pomfritter. Grønkålstærte med laks, porrer og bacon.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Krogmodnet oksefilet med bagt kartoffel, bagte gulerødder og esdragonmayonnaise"

Post a Comment