Recipe: Tasty Blommetrifli med hvid chokolade creme

Blommetrifli med hvid chokolade creme. Blommetrifli med hvid chokolade creme Opskrift af Iben Fritsche - Cookpad. Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. I denne omgang Bag live med Liv viste Liv Martine hvordan man laver brombærroulade med sensommerens modne brombær.

Blommetrifli med hvid chokolade creme En skøn chokoladekage dækket med den lækreste blåbærcreme er skøn som dessert eller til kagebordet. Pynt: pynt med lidt flager af hvid chokolade. Varm mælken i Aeroccino, til du får fint nuanceret skum, og tilsæt den flydende hvide chokolade. You can have Blommetrifli med hvid chokolade creme using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Blommetrifli med hvid chokolade creme

  1. It's of hvid chokolade.
  2. You need of dl piskefløde.
  3. You need of udstenede blå blommer.
  4. You need of muscovadosukker el brun farin.
  5. You need of stjerneanis, 1 kanelstang, 4 nelliker.
  6. It's of dl cognac.
  7. Prepare of god håndfuld makroner el andet knas.
  8. Prepare of cacao.
  9. It's of lakridspulver.

Nem og lækker sommerdessert med friske solbær. Forkæl venner og familie med en skøn trifli med solbær Pynt: flødeskum. Kog ribbede solbær op i en gryde med vand og sukker. Mørdejstærte med mandelcreme og hvid chokolade, toppet med masser af friske hindbær, blåbær, brombær og jordbær.

Blommetrifli med hvid chokolade creme step by step

  1. Hak den hvide chokolade. Varm fløden op, næsten til kogepunktet, og hæld den over chokoladen. Rør til det er jævnt og sæt det på køl, gerne natten over..
  2. Bland blommer, sukker, krydderier og cognac i en gryde og varm op. Lad blommerne snurre i ca. 10 minutter og tag dem derefter af varmen og køl af..
  3. Læg de afkølede blommer i et fad. Kom knuste makroner over. Pisk den kolde chokoladecreme til en stiv masse, som en flødeskum, og læg den ovenpå makronerne..
  4. Lav en blanding af cacao og lakridspulver og drys det gennem en si over triflien..

Hvid chokolade er temmelig sød og derfor gør den sig særligt godt i selskab med syrlige citrusfrugter og danske bær, synes jeg. Skøn marcipankage med creme af hvid chokolade, piskefløde og vaniljekorn. Kumquats kan skiftes ud med appelsin eller mandarin. Denne opskrift på hjemmelavede blåbærmuffins er med hvid chokolade og en masse kærlighed. Blåbærmuffins der er søde, syrlige og smagfulde grundet friske blåbær og hvid chokolade, er lige præcis hvad jeg vil fortrylle jer med i dette indlæg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Blommetrifli med hvid chokolade creme"

Post a Comment