Recipe: Perfect Flæskesteg i dampovn

Flæskesteg i dampovn. Lav en klassisk flæskesteg med garanteret sprød svær. Kokken Per Thøstesen tager dig igennem en flæskesteg i ovn trin for trin. Perfekt #Flæskesteg i #Dampovn uden brug af #stegetermometer - Rengøring efter brug med #Pyrolyse.

Flæskesteg i dampovn Flæskesteg med sprød svær kan være en af julens mange drillerier. Men med denne opskrift og lidt tips og tricks, er du godt på vej til at servere. Flæskesteg, ['flɛːskə.stɐ̯j] the Danish version of roast pork, is considered to be one of Denmark's principal national dishes. You can cook Flæskesteg i dampovn using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Flæskesteg i dampovn

  1. Prepare of Ca 2 kg kam - jeg kender min slagter så jeg ved jeg får er godt stykke gris!.
  2. It's of Groft salt flagesalt.
  3. You need 1 of par laurbær blade.
  4. Prepare 3-4 of hele nelliker.
  5. Prepare of Peber.

I programmet Jul i Det Kongelige Kobberkøkken lavede James Price denne opskrift på flæskesteg tilberedt i sous vide, hvor svær og steg tilberedes hver for sig. Tilbered forret, hovedret og dessert i en dampovn, og opnå et perfekt resultat. Tilberedning med kombidamp giver de bedste forudsætninger for et perfekt resultat. En flæskesteg tilberedt i Römertopf eller anden stegeso bliver mør, saftig og lækker Få opskriften på langtidssstegt flæskesteg her Ribbensteg kan også bruges.

Flæskesteg i dampovn step by step

  1. Få slagter til at ridse stegen - tag den ud af køleskabet gerne 1 times tid før den skal i ovnen - gnid den godt med salt - kom lidt peber på og stik laurbær blade og nelliker i stegen..
  2. Sæt stegen i ovnen 100 grader 100% fugt i ca 10 min - på rist eller perforeeret pande med bradepande under så sky kan samles op. Husk at lægge lidt staniol under stegen så den hælder lidt mod den side hvor dampen kommer fra..
  3. Efter 10 min skrues varme op til 230 grader og ingen fugt/damp.
  4. Steg til kernetemperatur er 70 grader - ca 1-1,5 time efter ca 50 min tages bradepande ud og tømmes for sky til sauce.
  5. Sæt bradepande retur!.
  6. Lad den hvile lidt inden du skærer ud.

Stegetid på flæskesteg er en god guide til tilberedning af den bedste flæskesteg med sprød svær. Hemmeligheden bag en god flæskesteg er blandt andet salt. Sous vide og flæskesteg er to ting der passer perfekt sammen. Du får en saftig steg med fantastisk smag, og et lækkert flæske-svær. Gnid svær med rigeligt groft salt og smør, også nede mellem sværene.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Flæskesteg i dampovn"

Post a Comment