How to Make Perfect Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler

Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler. Pasta vendt i avocadocreme med spinat og basilikum og ærter, toppet med varmrøget laks. · Shrimp and Gnocchi with Garlic Parmesan Cream Sauce - Light, airy gnocchi tossed with tender shrimp and the most amazing cream sauce you'll want to drink! Laks: Fjern skindet fra laksen, og skær fiskekødet i små tern. Rør sammen med de øvrige ingredienser.

Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler Dryp med citronsaft, og drys fintrevet citronskal og kapers over laksen. Servering: Tag fadet med laksestykkerne ud af ovnen, og drys resten af den hakkede dild over. Servér retten direkte fra fadet med kogte kartofler som tilbehør. You can cook Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler using 19 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler

  1. Prepare 250 g of rå laksefilet uden skind.
  2. You need 1 spsk of flagesalt.
  3. You need Knust of peber og koriander.
  4. It's of Knus rose bai (kaldet Rosa peber).
  5. It's of Lidt citronskal.
  6. You need of Sauce tatar:.
  7. It's 1 of dl mayonnaise.
  8. Prepare 2 spsk of cremefraiche 38%.
  9. You need 1 håndfuld of hakket persille.
  10. It's 2 of drueagurker skåret i tern.
  11. It's 1 spsk of kapers hakket.
  12. Prepare 2 fed of hvidløg knust.
  13. You need 5 of ramsløgsblade.
  14. You need 1/2 spsk of dijonsennep.
  15. You need of Salt, peber og knust koriander.
  16. It's of Tilbehør:.
  17. Prepare of Små pillede kartofler.
  18. You need of Smør.
  19. Prepare of Lidt rucola.

Kartofler Kartoflerne skrubbes og vaskes og lægges derefter i en gryde med vand tilsat salt. Tag herefter kartoflerne af varmen og lad dem stå i vandet. Laks Varm en pande op på høj varme med olie og skru ned på middelvarme, hvorefter laksefileterne tilsættes med. Bagt med cremede kartofler så alt kan serveres i ét fad.

Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler step by step

  1. Kom krydderierne på begge sider af laksefileten uden skind og læg et lille pres på den og stil den koldt i 3 1/2 time. Hak alle ingredienserne til tatarsaucen og bland dem i mayonaise/ cremefraicheblandingen og smag til med krydderierne..
  2. Læg nu laksen på den silikonerist og tænd op i kuglegrillen. Når den er godt varm hældes lidt røgsmuld på og laksen lægges på.Husk at sætte et stegetermometer i laksen og sæt det på 45-50 grader. Læg nu låget på og når termometeret bipper er laksen færdig..
  3. De pillede små kartofler kommes på panden med lidt smør og rucola. Skær laksen i skiver og anret på en tallerken med sauce tatar og kartofler. Dagen efter fik vi resten af laksen med flødespinat og focassiobrød til..

Nem at handle ind til og nem at tilberede. · Nem og lækker opskrift på laks lavet på panden i en cremet sauce. Server med små kartofler eller pasta. Nem og smagfuld aftensmad med fisk. Du skal være abonnent for at lytte til denne automatiske oplæsning. En salat fyldt med sprøde grøntsager, nye kartofler og varmrøget laks udgør et komplet måltid, og kan spises både til frokost eller som let aftensmad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Perfect Varmrøget laks med sauce tatar og små kartofler"

Post a Comment