Recipe: Tasty Appelsinfromage med yoghurt

Appelsinfromage med yoghurt. Mormorklassikeren over dem alle er her i en version uden æg, men med græsk yoghurt, der giver den gode gamle citron-fromage en dejlig cremethed. Bestemt anbefalelsesværdigt (og nemt at lave). En skøn, umiddelbart lidt overset klassiker - her med yoghurt og appelsinskal.

Appelsinfromage med yoghurt Der er yoghurt i dejen, og det giver en ekstra saftig og lækker konsistens. Rør yoghurt med appelsinsaft og smag til med appelsinskal, multisød og vaniljekorn. Tag en lille smule af yoghurtblandingen fra og rør den i den smeltede husblas, inden det røres sammen med resten. You can cook Appelsinfromage med yoghurt using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Appelsinfromage med yoghurt

  1. It's of Saften og skal af 3 økologiske appelsiner.
  2. You need 8 of blade husblas.
  3. You need 200 g of sukker.
  4. You need 2 of tsk. vaniljesukker.
  5. It's 3 of æggeblommer.
  6. It's 3 1/2 of dl yoghurt naturel.
  7. It's 3 of æggehvider.
  8. You need of Pynt:.
  9. It's of Appelsinskiver.
  10. It's of Hakkede mandler/hasselnødder.
  11. You need of Evt. "krymmel" i form af chokoladekage, makroner el.lign. (smuldret chokoladekage på billedet).

Kom fromagen i en lille skål og stil den koldt, til den er stivnet. Jeg har en opskrift på bloggen på appelsinfromage med kanelskum og revet chokolade, og den er skøn. I dag har jeg lavet den samme appelsinfromage, men med en lidt anden top. Jeg synes, der skal chokolade - i en eller anden form - på appelsinfromage, og i dag er der kakaoskum, chokolade og pekannødder på fromagen, og det smager vidunderligt.

Appelsinfromage med yoghurt step by step

  1. Blød husblas op i vand i 10 min. Pisk i mellemtiden æggeblommer, vaniljesukker og sukker godt med elpisker, til det er cremet. Tilsæt youghurten og appelsinskal og bland det hele godt sammen. Pisk æggehvider og flødeskum hver for sig. Vend forsigtigt æggehviderne i. Opvarm appelsinsaften i en gryde og smelt husblas deri - lad det køle ned til samme temperatur som æggemassen, og sigt appelsinsaft med husblas i. Rør godt imens..
  2. Til sidst blandes flødeskummet i massen, og den smages til og fyldes derefter i portionsglas eller én skål, dækkes med husholdningsfilm og sættes på køl i min. 1 time, men gerne flere timer. Pyntes inden servering..

Hvad med en tur ned ad memory lane med god gammeldags ymerfromage? Server ymerfromagen med frisk eller syltet frugt - det smager stadig fantastisk. Citronfromage er en klassiker på dessertbordet. Citronfromagen kan tilberedes på forhånd og fryses - så har du en nem gæstedessert, som altid er populær. Yoghurt fromage med citron god… Lækre kølige desserter - is og fromage; Dessert med skyr og chokolade -… Eton Mess med rabarber - nem… Nytårsmenu : tips til forret… Kagecreme med vanilje til… Fromager er kendt som kolde luftige desserter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Appelsinfromage med yoghurt"

Post a Comment