How to Prepare Appetizing Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt

Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt.

Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt You can cook Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt

  1. Prepare of dl risengrød.
  2. It's of dl piskefløde.
  3. It's of creme de cassis (fransk solbærlikør).
  4. Prepare of rørsukker.
  5. It's of stang vanilje (kornene).
  6. It's of god håndfuld spanske mandler, smuttede.
  7. Prepare of kandiserede violer.
  8. It's of Tilbehør:.
  9. You need of Syltede solbær.

Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt instructions

  1. Start med at smutte mandlerne og rist dem på en tør pande på begge sider. Rør den kolde risengrød med en gaffel eller et piskeris så det ikke er klumper..
  2. Skrab kornene ud af vaniljen og mos den med lidt rørsukker. Bland risengrøden med creme de cassis, sukker og vanilje. Bland derefter de hakkede, ristede mandler i grøden og bland forsigtigt..
  3. Tilsæt derefter den piskede fløde, den må ikke være for stiv. Anret risalamanden i en skål og drys med lidt ristede mandler og violerne. Kan nydes som den er, men lidt syltede solbær til er også rigtig godt..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Risalamande med creme de cassis, ristede mandler og kandiserede violer Julekonkurrence julesødt"

Post a Comment