Recipe: Tasty Suppe af asparges-ender

Suppe af asparges-ender. De kan bruges til suppe, sovs eller til æggecreme: se også min opskrift på Asparges-æggecreme (af asparges-ender). Hvide asparges, både ender og skræl Hønsesuppe, - bouillon eller vand Fløde Saft fra ½ citron Med denne suppe kan du nyde de hvide asparges smag til det. Tjener fuld af humor og godt humør.

Suppe af asparges-ender Topklasse og bestemt en provins Michelin stjerne værdigt. Linserne skylles grundigt og aspargesene skæres i mindre stykker inden de tilsættes. Smagen af asparges er god nok, men ellers er der ikke meget fattig mand over disse delikate rødder. You can cook Suppe af asparges-ender using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Suppe af asparges-ender

  1. Prepare 250 g of hvide og grønne asparges.
  2. Prepare 2,5 of dl piskefløde.
  3. Prepare of Salt.
  4. It's of Ca. 2 tsk. Citronsaft.
  5. It's of Fyld: 4-6 asparges.
  6. You need of Drys: frisk basilikum.

Grillede asparges m. skilt remo af Brødrene Price. En dejlig, frisk og sprød salat med en nordisk skilt remoulade. Knæk de træede ender af de hvide asparges. Portionsanret fiskestykkerne på en bund af asparges og forårsløg.

Suppe af asparges-ender instructions

  1. Bræk de træede ender af aspargesene. Vask dem fri af jord..
  2. Kog asparges 10 min. i føde..
  3. Blend suppen og si den..
  4. Kasser den frasiede masse..
  5. Kog stykker af asparges et par minutter. Smag suppen til med salt og citronsaft. Nyd evt. Med brød..

Hæld forsigtigt lidt citronsauce over, og servér resten af saucen til. Asparges, Asparagus officinalis, er en af de første planter, som 'springer ud' i haven i foråret. Asparges er en flerårig plante, hvilket betyder. Denne suppe er lavet på aspargessnitter på dåse og friske, grønne aspargeser, men du kan sagtens lave en aspargessuppe kun på aspargessnitter. Vi kan bare så godt lid de sprøde, friske, grønne aspargeser.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Suppe af asparges-ender"

Post a Comment