Recipe: Yummy Tærte med hummerhaler og pære

Tærte med hummerhaler og pære. Jordskokke panna cotta med rogn (stenbider, lakserogn eller kaviar) og anden luksus - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad. Hummerbisque af Maine hummerhaler Opskrift af Ulla Schou. En velsmagende tærte med dejlig fåreost og et snert af sød pæresmag.

Tærte med hummerhaler og pære Fjern evt. skimmelskorpe fra osten og smuldr den. Denne tærte er vaskeægte comfort food, lunende hygge-hyggemad, der er perfekt, når det er blæsende dage og når appetitten er ekstra stor. Den består af et saftigt mexicansk inspireret indre af pulled chicken og chorizo, en bund af sprød, revet sød kartoffel og et låg af smeltet ost. You can have Tærte med hummerhaler og pære using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Tærte med hummerhaler og pære

  1. Prepare 1 of portion tærte dej - jeg bruger 1 med rugmel - du finder opskrift her på cookpad.
  2. It's 2 of pære - f.eks clara friis.
  3. It's 2 of dl fløde.
  4. It's 1 of dl mælk.
  5. You need 3 of æg.
  6. It's 100 g of høng mild blå/hvid.
  7. You need of ca. 400 g kogte og pillede jomfruhummerhaler.

Tærte med frisk spinat, valnødder og semi-dried tomater. Prøv ernæringsekspert Marie Steenbergers lækre opskrift på en tærte med frisk spinat, valnødder og semi-dried tomater. Tærten er perfekt som et sundt og overskueligt aftensmåltid. Fantastisk opskrift på Sommer salat med hummerhaler.

Tærte med hummerhaler og pære instructions

  1. Tilbered tærtedejen - det kan nemt gøres 1 dag i forvejen. Når du skal tilberede tærterne, så udrulles dejen og du beklæder en tærteform eller små tærteforme - om formene skal smøres kommer an på hvilke forme du bruger. Jeg har nogle franske metal forme som ikke behøver at smøres. Når formene er beklædt prikker du huller med en gaffel og forbager i ovnen ved 175 grader i ca. 12-15 min..
  2. Hvis du bruger nye pære med tynd skræl er det ikke nødvendigt at skrælle dem - er skrællen grov så skal de skrælles. Pærene skæres i små tern. Bland fløde, mælk, æg og ost og pisk godt igennem, tilsæt lidt salt og peber..
  3. Fordel pære og jomfruhummerhaler i bunden af den/de forbagte tærter og overhæld ostemassen. Bag de små i ca. 30-35  min og en stor i ca. 40-45 min ved 175..
  4. Jeg vælger at tage de små tærter ud af formene inden jeg kommer fyld i. Jeg sætter dem så på bagepapir - det gør det nemt ved servering og ingen ekstra opvask hvis gæster. Hvis der er et lille hul i en af tærterne, ja så flyder  det ud på bage papir - det kan skæres af ved servering..

Når man kan finde/købe jomfruhummerhaler, så må man slå til! Jeg elsker simpelthen aller former for skaldyr. Her er det blevet til en middags salat - med varme hummer haler. Du kan bruge store rejser i stedet for hummerhaler og rucolasalat kan. Læg den på et bor drysset med mel, og rul den ud, med en kagerulle.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Tærte med hummerhaler og pære"

Post a Comment