How to Make Appetizing Hjemmebagte Kammerjunkere
Hjemmebagte Kammerjunkere.
You can cook Hjemmebagte Kammerjunkere using 10 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Hjemmebagte Kammerjunkere
- It's 400 of g. hvedemel.
- It's 100 of g. fuldkornshvedemel (jeg brugte goldblume).
- You need 100 of g. flormelis.
- It's 2 of tsk. bagepulver.
- Prepare 2 of stk. vaniljestænger.
- It's 1 1/2 of tsk friskstødt kardemomme.
- It's 175 of g. saltet smør.
- You need 1 of dl. sødmælk.
- Prepare 2 of æg af de største hønsene kan præstere (L).
- It's of Fintrevet skal af en stor økologisk citron.
Hjemmebagte Kammerjunkere instructions
- Bland mel, flormelis, bagepulver, vanillekorn og stødt kardemomme i en røreskål..
- Skær smørret i mindre stykker og smuldr det ind i melblandingen..
- Bland æg, mælk og citronskal, rør det ud i den tørre blanding og bland, så den er ensartet..
- Put dejen i køleskab en time, så den bliver nem at arbejde med..
- Tænd ovnen på 200 grader..
- Læg bagepapir på tre plader..
- Tril ca. 125 små kugler af dejen a 15 mm. i diameter og fordel kuglerne på bagepladerne..
- Bag hver plade 8-10 minutter og sluk ovnen efter sidste plade..
- Flæk kagerne med en brødkniv, mens de endnu er varme..
- Læg de halverede kager med skæresiden nedad på bagepladerne..
- Når alle er bagte og flækkede sættes pladerne i ovnen igen til kagerne er tørre. Det tager ca. 25 minutter..
- Køles af på en rist og pakkes derefter i tætsluttende beholder..
0 Response to "How to Make Appetizing Hjemmebagte Kammerjunkere"
Post a Comment