Easiest Way to Cook Delicious Chokoladekage bagt i krus

Chokoladekage bagt i krus. Det giver en tung kage, konfekt agtig. Denne er med kakao og er en meget let luftig kage der ikke smager. Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform.

Chokoladekage bagt i krus Marmorkage med smørcreme bagt i bradepande. Denne marmorkage er lavet i en lidt mere luksusversion med hvid chokolade i den. Chokoladekage, som er fantastisk som klassens time kage og nem at have med, fordi den bliver bagt i en bradepande. You can cook Chokoladekage bagt i krus using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Chokoladekage bagt i krus

  1. You need 1 of pk a 154 gr Oreos (original).
  2. It's 100 of ml Mælk.
  3. You need 1/4 of tsk Bagepulver.

Chokoladekage med nødder Dejlig chokoladekage med knasende nødder. Det søde punktum på dagen er pærer bagt ind i en fjerlet chokoladekage til de voksne. Chokoladekage er den måske mest populære kage, og her er min opskrift på en både nem og luftig kakaokage. Den bedste chokoladekage opskrift med glasur og kokos, og chokoladekagen er virkelig svampet og lækker.

Chokoladekage bagt i krus instructions

  1. Kiksene blendes I en mini hakker, til fin pulver, bland det sammen med bagepulver og mælken. Konsistensen er som youghurt.
  2. Pensel krusene med få dråber becel. Så slipper kagen nemmere.
  3. Dejen fordeles i krusene, der bliver ca 120 gr i hver krus.
  4. 1 krus bages i mickroovn på 900 watt I 1 minut og 50 sek. Så skal de lige stå og trække, i 1 - 2 min, så varmen kan fordele sig.
  5. Tips og tricks : 1. Du kan selvfølgelig godt bage begge krus på engang.

Chokoladekagen er bagt i en springform, men andre fade eller forme kan også. I dag fik jeg en forespørgsel fra en gammel bekendt. "Jeg skal bage en svampet kage på lørdag, har du et Der er flere gode ting ved denne kage. Der er ingen æg i, og den er så nem, at den kan røres sammen uden røremaskine….og så bliver den virkelig lækker! Chokoladekage er nemlig altid en favorit på kagebordet, til fødselsdagen og til eftermiddags-teen, og de fleste af os har en absolut favorit. Lav den fx som bradepandekage, sandkage, muffins, cupcakes eller i springform.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Chokoladekage bagt i krus"

Post a Comment