Recipe: Appetizing Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer

Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer. En god pavlova passer perfekt til bursdag, konfirmasjon, og sommerlige festligheter! Topp pavlovaen med pasjonsfrukt, mango, mynte og kokosflak. See great recipes for Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer too!

Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer See great recipes for Rabarbersuppe med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær og mynte too! See great recipes for Minitærter med rabarberkompot og marengslåg too! Se flere idéer til Hindbær, Dessert, Dessertopskrifter. You can have Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer

  1. You need 2 of æggehvider.
  2. It's 8 spsk of sukker.
  3. It's of Til montering:.
  4. It's 3/4 of l vaniljeis.
  5. Prepare 2 spsk of rabarber fra rabarberkompot (se min opskrift på rabarbersuppe).
  6. Prepare 1 of dl hindbær.
  7. You need of Lidt mynteblade.
  8. Prepare of Lidt kandiserede violer.

Hæld saften tilbage i gryden, tilsæt jordbær, hindbær og sukker og giv det hele et opkog. Rør maizenaen ud i lidt vand og jævn frugtsaften med den. Hæld grøden op i en serveringsskål og drys med lidt sukker, så vil der ikke dannes skind på grøden. Rabarberkompot I min opskrift på rabarberkompot møder smagen af sødt og syrligt den skønne aromatiske vanilje, som virkelig er noget så fin sammen med rabarber.

Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer step by step

  1. Start med at lave rabarberkompotten og køl den af. Pisk hviderne helt stive og pisk langsomt sukkeret ind i hviderne til en stiv marengesmasse. Kom den på en smurt plade eller på bagefolie og bag den ca 45 minutter ved 160 grader. Lad køle af på pladen og når den er kold, kommes den på et lagkagefad..
  2. Inden servering pyntes den med is, rabarber, hindbær, mynte og violer..

Rabarberkompot er vidunderlig smuk med den flotte røde farve og de sorte vaniljekorn - og så smager rabarberkompot perfekt til morgenmadsbordet og til mange andre ting. Nem og lækker opskrift på gammeldags medaljer med hindbær og fløde. En god kage til kaffen, som altid vil være en klassiker.. syrlig rabarberkompot med hjemmelavet vaniljecreme, makroner og flødeskum på . En nem opskrift på hasselback æbler med vaniljeis og brændte mandler. Nogle vil måske også kalde dem hasselbagte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer"

Post a Comment