How to Prepare Appetizing Pizza uden madspild

Pizza uden madspild. Stop Spild Af Mad er Danmarks største bevægelse mod madspild. Stop Spild Af Mad i TV med Stop Spild Af Mad's Rådgiverpanelmedlem Birgitte Escherich og fokus på at undgå madspild i Påsken. Så er vi tilbage med ENDNU en mad videeo, men i min klimatosse serie!

Pizza uden madspild Hver dag bliver der smidt betydelige mængder mad ud i de danske husholdninger. Madspild handler ikke kun om, hvad der går til spilde i hush oldningerne. Everything is fresh, from the pizza dough that's made in-store each day to the veggies that are delivered every morning. You can have Pizza uden madspild using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pizza uden madspild

  1. You need 1 of færdigkøbte pizzadej.
  2. Prepare 1 of lille rest stegt kalvenyre (en hvilken som helst kødrest kan bruges).
  3. It's 4 of store kogte aspargeskartofler.
  4. You need 1 of lille rest ostesauce.
  5. You need 1/2 of lille brieost i små stykker.
  6. It's 3-4 spsk of Philidelphia flødeost.
  7. You need 1 of rødløg skåret i ringe.
  8. It's 1 of tsk Provence krydderi.
  9. Prepare 1 håndfuld of frisk basilikum.
  10. It's of Olivenolie.

Build IT your way. "A little more of this." Stop madspild ved at bage rodfrugter, komme grøntsager i en tærte eller lave en god gryderet. Stop madspild er på alle måder fornuftigt. Men det kan måske være svært at overskue hvad man lige skal. Farum Station Pizza er en Pizzeria som tilbyder mad, der er inspireret af det Pizzaria køkken.

Pizza uden madspild instructions

  1. Varm ovnen med bageplade i, op til 265 gr. Læg dejen på den varme plade og lad den for bage i 5 minutter. Tag fejen ud og skru ned til 200 gr..
  2. Skær kød, kartofler og løg ud i hhv små stykker og ringe, og læg det på pizzabunden..
  3. Læg ost, Philadelphia og løg på og stil den tilbage i ovnen i ca 10 minutter til osten er smeltet og kanterne brune..
  4. Tag pizzaen ud af ovnen. Pynt med basilikum (andre krydderurter kan også bruges) og lidt olie på toppen. Bliver der ikke spist op, er resten god til madpakken næste dag..

Menukortet er fyldt med lækre retter, og du kan blandt andet vælge mellem Burger, Durum. Undgå madspild: Sådan forvandler du skrald til sund mad Spis dig sund og mæt i stok, skrog og skræl. Læs med og få tips til, hvordan du slipper fantasien løs og forvandler skrald til sund mad. Så undgår du madspild, siger madspildsbekæmper og stifter af bevægelsen Stop Spild Af Mad Samvirke guider dig, så du undgår madspild, sygdomsfremkaldende bakterier og unødigt elforbrug.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Pizza uden madspild"

Post a Comment