Easiest Way to Make Appetizing Citrontærte med marengs

Citrontærte med marengs. Den perfekte citrontærte i mine øjne. Med smørsprød mørdej, ekstrasyrlig citroncreme, knasende overraskelse i midten og farvefine blomster på toppen. En god citrontærte med marengs skal være sød og syrlig på én gang.

Citrontærte med marengs Server den som dessert eller til eftermiddagsteen. Citrontærte med marengs er en elegant fransk klassiker, som på én gang er sød og syrlig. Server den som dessert eller til eftermiddagsteen. You can have Citrontærte med marengs using 19 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Citrontærte med marengs

  1. Prepare of Tærtebund:.
  2. Prepare 75 g of grahamsmel.
  3. You need 190 g of hvedemel.
  4. You need 1 of knsp. Salt.
  5. It's 2 spsk of sukker.
  6. It's 125 g of koldt smør.
  7. You need 5 spsk of mælk.
  8. It's of Citroncreme:.
  9. You need of Fintreven skal af 3 usprøjtede citroner.
  10. Prepare of Saft af 3 citroner (1,5dl).
  11. Prepare 2,5 spsk of hvedemel.
  12. Prepare 200 g of flormelis.
  13. Prepare 1,5 of dl mælk.
  14. It's 4 of hele æg.
  15. It's 4 of æggeblommer.
  16. You need 75 g of smør.
  17. It's of Marengs:.
  18. Prepare 4 of æggehvide.
  19. You need 225 g of sukker.

Prøv vores opskrift på denne citrontærte med sprød og brændt marengs. Både tærtebunden og marengsen er tilsmagt med OSCAR Premium Citron pasta, som går særligt godt i det søde køkken og. Citrontærte med marengs er den perfekte dessert hvor både sødme og syre går op i en højere enhed. Citrontærte - Opskrift på den franske Tarte au citron.

Citrontærte med marengs instructions

  1. Tærtebund: bland de 2 slags mel, salt og sukker i en skål. Skær det kolde smør i små stykker og smuldr det i melet. Tilsæt mælk og ælt dejen sammen. Klap dejen til en flad cirkel og pak den ind i husholdningsfilm. Stilles på køl i min. 30 minutter..
  2. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en cirkel som passer til 30cm tærteform. Dejen placeres i formen og overskydende dej skæres væk. Prik dejen med en gaffel og den stilles på køl i 30. Minutter. Bages herefter ca. 20 minutter ved 180 grader..
  3. Citroncreme: pisk citronskal og saft med mel, flormelis, mælk, æg og æggeblommer sammen i en gryde. Kog cremen godt sammen under piskning. Skær snøren i små stykker og pisk den i cremen..
  4. Fordel citroncremen i den afkølet tærtebund..
  5. Marengs: pisk æggehviderne skummende og tilsæt 6 spsk sukker. Pisk nu æggehviderne stive. Vend resten af sukkeret i..
  6. Fordel marengsen udover citroncreme og bag tærten i oven ved 200 grader til marengsen er gyldenbrun.

Denne kage laves normalt med fransk marengs, som er luftig og lidt stiv i det. Jeg foretrækker en mere smidig swiss marengs, som trækker sig lang på skeen. Begge opskrifter vil stå nedenfor, og kagen. Denne citrontærte er frisk og lækker - med en sprød mørdejsbund, syrlig citroncreme og brændt marengs på toppen! Denne tærte kan man meget nemt bliver forfalden til Citrontærte med citroncreme og luftig lækker marengs er uimodståeligt lækkert og nemt at lave selv.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Citrontærte med marengs"

Post a Comment