Recipe: Perfect Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille

Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille. Skøn opskrift på en fantastisk pasta med rejer og hvidløg. Perfekt når det bare skal være let og lækkert, server evt. med brød og salat ved Er der skal på rejerne, så foreslår jeg, at man piller den af - medmindre man ikke har problemer med at sidde og blive godt fedtet ind i en blanding af spaghetti. Pres hvidløg og bland det med salt, chilisauce, paprika, creme fraiche og mayonnaise.

Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille Stød ansjoser og hvidløg sammen i en morter eller i en foodprocessor og tilsæt gradvist olie til cremet konsistens. Da jeg ikke har fundet et sted herhjemme, hvor man kan købe colatura, er et godt alternativ at vende hakkede ansjoser, masser af hakket persille og hvidløg sammen med olivenolie i. En opskrift på salat med kylling kan varieres uendeligt og smager altid helt formidabelt. You can cook Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille

  1. You need 1/2 of mellemstort raddichio eller anden bitter salat f.eks. endive eller julesalat.
  2. Prepare 1 dåse of sardeller (saltede ansjoser i olie), 25-30 g drænet vægt.
  3. Prepare 1 of spsk. dijonsennep.
  4. You need 3-4 fed of hvidløg.
  5. You need of saft af 1 citron.
  6. Prepare 1 of spsk. velsmagende olivenolie.
  7. Prepare 2-3 of håndfulde kruspersille.
  8. It's 25 g of friskrevet parmesanost.
  9. It's of friskkværnet peber.
  10. Prepare of Evt. salt (sardellerne og osten salter).

Dette indlæg indeholder hele tre opskrifter på salat med kylling. Opskriften på salat med kylling kom til verden i anledningen af min søde veninde Anna, som i øvrigt også går under navnet "grødgrisen" på blog og. Opskrift på en nem og lækker salat af bønner, persille og spinat. Paprikapasta bruger man i store mængder i Tyrkiet.

Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille instructions

  1. Snit salaten i tynde strimler. Skyl salaten i iskoldt vand, slyng derefter salaten i en salatslynge..
  2. Dressingen: Hak sardellerne og bland dem med sennep, knust hvidløg, citronsaft og olivenolie..
  3. Skyl persillen i koldt vand, slyng den i salatslyngen, fjern de groveste stilke og hak persillen fint. Tilsæt til dressingen..
  4. Bland revet parmesanost i dressingen og krydr med peber. Bland i den fint snittede raddichio. Smag salten til med salt..

Du kan evt. lave det selv ved at grille røde peberfrugter, aubergine, løg og hvidløg og blende det sammen med en slat olivenolie, lidt salt og lidt paprika. Dagens ret i dag: Timian- og hvidløgsstegt Lange. og hjemmelavede muffins med kernemælkscreme toppet med kammerjunker. Salat med hjertesalat, cherrytomater, frisk ingefær, hvidløg og dressing af kærnemælk og yoghurt. En smagfuld salat som tilbehør til kylling eller frikadellerne. Tilsæt den knuste hvidløg og smag til med citronsaft, salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Salat af raddichio med sardeller, hvidløg og persille"

Post a Comment