How to Make Delicious Brydebrød bagt med hvidløgssmør

Brydebrød bagt med hvidløgssmør. Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig - og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør - den er altså svær at slå. Hvedebrød bagt med surdej får ekstra god smag og en dejlig saftig og sej krumme.

Brydebrød bagt med hvidløgssmør Det er perfekt til f.eks clubsandwich, flæskestegs sandwich eller. Smør røres med presset hvidløg, hakket persille, tabasco, salt og peber. Form smørret i et stykke madpapir og læg det i køleskabet. You can have Brydebrød bagt med hvidløgssmør using 15 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Brydebrød bagt med hvidløgssmør

  1. You need of Dej:.
  2. You need 1 of pk. tærgær (25 g alm. gær).
  3. Prepare 1 of dl grahamsmel.
  4. It's 550-600 g of hvedemel.
  5. Prepare 3 of tsk. sukker.
  6. Prepare 2 of tsk. salt.
  7. You need 50 g of afkølet, smeltet smør eller flydende margarine.
  8. Prepare 5 of dl A38 el. tilsvarende.
  9. You need 1 of dl mælk.
  10. You need of Hvidløgssmør:.
  11. You need 80 g of smeltet smør.
  12. You need 1 bundt of finthakket persille.
  13. Prepare 1 of tsk. salt.
  14. Prepare 5 fed of presset hvidløg.
  15. You need of Lidt groft salt til at strø over inden bagning.

Bøfferne brunes godt på en varm pande. Servér bøfferne med bagte kartofler med. Rejesalat med nye kartofler og æg, hertil hjemmebagt brød og smør. Ribeyesteak med hvidløgssmør, grønt sauté, bagt tomat, dagens kartoffel og whiskysauce.

Brydebrød bagt med hvidløgssmør instructions

  1. Bland alt til dejen - hvis man bruger tørgær, blandes det først med de tørre ingredienser, og hvis man bruger alm. gær, opløses den først i lunken mælk og/eller A38. Dejen æltes godt igennem, lidt mel holdes tilbage. Det kan let gøres i en røremaskine, hvor dejen røres i 10-15 min. Lad dernæst dejen hæve overdækket, gerne et lidt varmt sted i min. 1 time..
  2. Form straks små boller på ca. 60-75 gram af dejen, og læg dem tæt i en stor springform, beklædt med bagepapir eller smurt godt. Hver gang en bolle er formet, dyppes den i hvidløgssmørret, der er blandet af ingredienserne og varmet op, så de er flydende..
  3. Lad dejen hæve i min. 1 time igen, før hver bolle evt. prikkes lidt, og den sidste hvidløgssmør smøres på. Desuden smager det godt at strø lidt groft salt på bollerne. De bages i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 30 min. Når de er fint brune og er gennembagte i midten, er de færdige..

Umami-rig ovn bagt selleri, toppet med brunet hvidløgssmør, parmesan og ristede hasselnødder. Serveres som forretter, på buffetbordet eller som et rigtig godt tilbehør. Entrecote med bagt kartoffel og chili/hvidløgssmør. Chili/hvidløgssmør Hak rødløg, og hak chili uden kerner fint. Rør sammen med alle øvrige ingredienser til chili/hvidløgssmør og stil det herefter køligt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Brydebrød bagt med hvidløgssmør"

Post a Comment