Easiest Way to Make Appetizing Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej

Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej. Hjemmebagt rugbrød med surdej er noget af det bedste, jeg ved. Jovist så smager det fortrinligt, men det bringer også bare så mange gode minder og associationer med sig. Bl.a. til hyggelige familie-frokoster, morgenmad hos mine bedsteforældre og søndage med nybagt rugbrød beklædt med et tykt.

Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej Dejen tager minimum af tid og røre sammen - det er. Lækre hjemmelavede rugbrød bagt uden surdej. Nemme hurtige rugbrød med tykmælk eller kærnemælk. You can cook Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej using 11 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej

  1. You need 110 of gr Vand (kold).
  2. You need 75 of gr Surdej.
  3. It's 180 of gr Ølands hvedemel stenformalet (13 % protein).
  4. It's 25 of gr Olie.
  5. You need 50 of gr Dryroasted peanuts.
  6. It's of Der tilsættes Ikke salt, da peanutsen er saltet nok.
  7. It's of Til fodring af din surdej.
  8. You need 50 of gr surdej.
  9. Prepare 50 of gr vand.
  10. It's 35 of gr Ølands hvedemel stenformalet (13 % protein).
  11. Prepare 15 of gr Groft rugmel.

Har du aldrig rigtig fået gang i din egen surdej? Elsker du fiberholdigt brød men synes du bagerens køberugbrød er alt for dyrt og hurtigt bliver for tørt? Koldhævede rundstykker med frø og kerner - lækre sprøde og luftige rundstykker. Rundstykkerne koldhæves, så de kan nydes friskbagte til morgenmaden.

Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej instructions

  1. Rør din aktive surdejen ud i vandet, kom mel - olie og peanuts op i og rør det sammen med en grydeske (Skal ikke æltes) Dejen skal være fast, men klistret.
  2. Hæver tildækket med en opklippet frysepose, ved stuetemperatur i ca 5 timer el til det hævet, til over dobbelt str.
  3. Efter hævning, drys lidt mel på bordet. Tag dejen ud på bordet, strækkes og foldes, ind over sig selv, ved alle 4 sider.
  4. Vej dejen af og del den i 4 lige store stykker (ca 110 gr) kom lidt mel på bordet og tril lange pølser og sno dem el lav noget sjovt. Du kan også bare lave dem ovale el runde.
  5. Læg dem på bageplade med bagepapir, drysset med mel og lad dem efterhæve tildækket, med en opklippet frysepose i 1 time.
  6. Tag forsigtigt fryseposen af, pensel med vand og drys med sesam og dæk dem til igen. Lad dem hæve 1/2 til 1 time mere, el til dobbelt str.
  7. 1 time før der bages, tændes ovnen på 230 gr varmluft el 250 gr alm over og undervarme, et bagestål sættes ind lige over midten i ovnen og varmes op med ovnen. Det tager ca 1 lille time, før det er godt varm. Bageplade kan også bruges, men skal kun varmes op i ovnen en halv time.
  8. Sæt brødene i ovnen, tag en forstøver og sprøjt 3 - 4 pust vand ind over brødene. Luk hurtigt men forsigtigt lågen, så dampen bliver derinde.
  9. Skrue ovnen ned på 210 gr over og undervarme og bag i 12 til 15 min, el til de er flot brune og lyder hule, når du banker på dem.
  10. Husk at holde øje med dit brød, ingen ovne bager ens, du kender din ovn bedst.
  11. Jeg fodrede min surdej sådan : 50 gr surdej og 50 gr vand røres sammen, kom 35 gr Ølands hvedemel stenformalet (13 % protein) - 15 gr Groft rugmel op i og rør sammen. Stilles lunt på køkkenbordet til det hæver op og bobler godt.
  12. Jeg fodre min surdej 2 - 3 timer før jeg skal bage, men den var allerede klar efter en time. Det kan godt svinge lidt og kommer an på, hvor varmt der er i dit køkken. Jo varmere jo mere aktiv bliver din surdej og jo hurtigere er den klar og omvendt.
  13. Tips og tricks.
  14. 1. Alm hvedemel og rugmel kan bruges.
  15. 2 : Peanuts kan skiftes ud med hakket valnødder, eller undværes. Men så tilsæt en kvart tsk salt, som blandes i til sidst.

Lækre sandwichbrød med spinat og græskarkerner - perfekte til madpakken. Brødene er bagt med surdej, som gør dem ekstra luftige. Dette grydebrød smager bare helt fantastisk, med masser af smag og en skøn sprød skorpe. Det er perfekt til f.eks clubsandwich, flæskestegs sandwich eller. Bollerne er blevet flotte, men de smager vildt surt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Lækre Peanutsbrød med sesam, bagt med surdej"

Post a Comment