How to Cook Tasty Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat

Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat. Sprød salat, mør tun og farverige grøntsager. Her får du Jesper Vollmers bud på en skøn middagssalat med lynstegt tun og æg. Snit grønkål og bland det sammen med appelsinsaft og salt.

Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat Salade Nicoise er en dejlig og fyldig salat, som. Her har vi fyldt pastasalaten med tun og masser af grøntsager. Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche eller skyr, dijon- eller sød sennep og klippet purløg - og smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber. You can have Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat using 10 ingredients and 17 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat

  1. Prepare 1 of Stor Tortilla.
  2. You need 3 of Store Æg.
  3. It's 1 of dl Mælk.
  4. It's 150 of gr Revet mozzarella ost.
  5. It's 3-4 of Skiver Skinke.
  6. Prepare of Smagsgiver : Salt og peber.
  7. You need of Fyld.
  8. Prepare of Icebergsalat.
  9. Prepare of Tun.
  10. It's of Dressing (Valgfri).

Mit rugbrød er derfor også bagt med overvejende rugmel og en smule hvedemel. Derudover min opskrift på rugbrød med surdej spækket med kerner som solsikkekerne og hørfrø. Hvis du bedre kan lide fx græskarkerner, kan du lege lidt med at erstatte nogle af de mange solsikkekerner. Man kan fylde dem med hvad som helst; en rest skinke stegt sammen med lidt løg og peberfrugt eller måske lidt tun rørt op med cremefraiche og kapers.

Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat instructions

  1. Pisk æggene og mælken sammen.
  2. Kom lidt fedtstof på en varm pande og hæld æggemasse på, så det lige dækker bunden (Gem resten) Krydder med lidt salt og peber. Skrue lidt ned for panden, den må ikke være brændende varm.
  3. Når den er halv bagt, kom skinken på, det gør ikke noget det ikke er så pænt, for det ses ikke, når den er færdig. Den skal kun være halvbagt, for at skinken kan sidde fast, imens den bages færdig.
  4. Drys mozzarella ost henover, kom resten af æggemasse på. Lad det bage, indtil kanten begynder at stivne lidt..
  5. Læg nu en tortillas oven på æggemassen, tryk den godt ned med en paletkniv el din hånd, imens du bager den, i ca 3 - 5 min, el til du kan mærke varmen igennem tortillaen. Hold øje med at den ikke bliver for mørk, og kør en palet kniv rundt for at løsne den. Æggemassen virker som lim og vil binde tortilla bunden, så den sidder fast..
  6. Nu skal tortillaen af panden, det gør du ved at lægge en tallerken ovenpå tortillaen og vende den om.
  7. Jeg har lige fjernet lidt æg, så du kan se skinken nedenunder.
  8. Pensel lidt fedtstof på panden og læg tortillaen tilbage på panden.Tortillabunden skal nu lægge nederst på panden og bages. Drys lidt ekstra ost henover og bag ca et minut.Hold øje med at bunden ikke bliver for mørk.
  9. Vend den om igen, når den er pæn brun. Bag ca 1 min mere og den er færdig.
  10. Vend den ud på en pizza tallerkenen el et fad.
  11. Kom salat - tun og dressing på den halve side. Du kan også komme tomater - agurk - majs - rød peberfrugt ovenpå, eller hvad du har lyst til..
  12. Læg nu tortilla sammen, hvis du er meget sulten, spis den alene. Men der er nok til 2 el 3, hvis man bare skal hygge..
  13. Velbekommen.
  14. Tip og tricks : Alt æggemassen kan kommes på panden alene, når den så er halvbagt, og overfladen stadig er ubagt, lægges tortillaen ovenpå og trykkes med en palet el håndfladen. Bages ca 3 - 5 min, når den er færdig, vendes den ud på en tallerken. Panden pensles med lidt fedtstof og tortillaen lægges over på panden igen. Med tortillaen nederst og giv den ca 1 min. Pas på varmen ikke er for høj så den bliver brændt. Kom det på du har lyst til.
  15. Forslag til fyld : Salat - tomat - rød peberfrugter og rejer - dressing smager dejligt.
  16. Salat - tomat - agurk - tun og stegt bacon - dressing.
  17. Blandet salat med tomat - agurk - majs - rød peberfrugt, eller hvad man har lyst til og kan lide.

Jeg valgte at lave en hurtig chili med oksekød og kidneybønner (man kan også bruge en mere traditionel chili con carne i stedet), som jeg krydrede. Kyllingetærte med grøn salat og dressing. Fyldt kalkunbryst med pestokartofler, svampesauce og tomatsalat - Frokostbolle F.eks med Kylling og bacon, ribbensteg og rødkål, roastbeef med remoulade og ristet løg, æg og rejer, frikadeller og rødkål, æg og tun. Disse lækre tortillapandekager er fyldt med røget laks og frisk spinat. De er meget nemme og hurtige at lave, og kan både bruges til en let frokost Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Tortilla bagt med æg - fyldt med tun og salat"

Post a Comment