How to Prepare Tasty Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken

Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken. Festlig Flagkage med friske bær og vaniljemousse På denne måde sikrer du at der ikke danner sig (særlig mange) chia-klumper. Imponér dine gæster med denne indbydende hindbærtærte, fuld af søde smagsnuancer fra vanilje og marcipan, samt mundvandsdrivende hindbærsyltetøj.

Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken Brug dine friske hindbær i salater, i hindbærdessert eller spis dem som de er. Vi har her i temaet samlet en række forskellige hindbær-opskrifter, som alle netop har det lille, røde hindbær tilfælles. En dejlig, velsmagende og klassisk chokoladetærte, som kan serveres med både creme fraiche og frisk bær. You can cook Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken

  1. Prepare 1 of portion favoritmørdej (fra Rimmers Køkken her på Cookpad).
  2. Prepare 24 cm of springform.
  3. Prepare of Chokoladelag, der skal bages:.
  4. It's 60 g of mørk chokolade, 70 pct.
  5. Prepare 50 g of smør.
  6. It's 50 g of sukker.
  7. Prepare 2 of æg.
  8. You need of Chokoladecrème:.
  9. It's 2 1/2 of dl fløde.
  10. It's 50 g of glukosesukker.
  11. Prepare 1/4 of dl neutral olie (evt solsikke).
  12. You need 250 g of mørk chokolade, god kvalitet, ca 70%.
  13. Prepare 1 of portion hindbærmousse (fra Rimmers Køkken her på Cookpad).
  14. Prepare of Blandede friske bær.

Bland smør, chokolade, et lille nip salt og otte strøgne spiseskefulde kakao i en skål. Sæt skålen op en gryde med lidt vand i og lad blandingen smelte ved svag varme. Mørdejstærte med mandelcreme og hvid chokolade, toppet med masser af friske hindbær, blåbær, brombær og jordbær. Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og hakket chokolade.

Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken step by step

  1. Lav en portion mørdej og læg på køl.
  2. Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir. Brug den lukkede springformering og udstik bunden. Træk bagepapiret hen på springformebunden. Klik ringen omkring og klip noget af det overskydende papir af.
  3. Mørdejsbunden bages blindt i ca 10 min ved 180 grader og derefter endnu 5, til den så småt begynder at blive gylden. Lad den køle helt ned. - Dæmp ovnen til 160 grader.
  4. Chokoladelag: Hak chokoladen og smelt den sammen med smørret ved helt svag varme eller over vandbad.
  5. Pisk æg og sukker til en tyk æggesnaps. Vend chokolade og æggesnapsen sammen til du får en lækker ensartet masse. Hæld massen ovenpå mørdejsbunden og bag nu kagen ved 160 grader 15-20 minutter, til dejen har sat sig. Test forsigtigt med hænderne undervejs. - Kagen køles helt af, gerne i køleskab til sidst.
  6. Når helt kold befries kagen fra springform og bagepapir og sættes over på det fad, kagen skal serveres på. Har du en lagkagering og kageplast, så sæt de to ting rundt om kagen. - Alternativt vask bare springformeringen af, og brug den som kagering..
  7. Hak chokoladen. Kog fløde, glukose og olie op til 80 grader. Hæld halvdelen af den varme fløde over chokolade. Tilsæt resten, når chokoladen er rørt ud. Køl blandingen lidt ned.
  8. Fordel den lune chokoladecrème over kagen. Stil hele herligheden på køl og lad den stå dér min 2 timer.
  9. Lav hindbærmoussen og fordel den over chokoladecrèmen. Sæt kagen tilbage på køl til dagen efter.
  10. Sæt kagen på frost 2 timer før servering for at være sikker på, at få fine skarpe snit. Løsn kagen med en tynd kniv dyppet i koldt vand og fjern ringen forsigtigt. 'Rens' evt siderne på hindbærmoussen med en kniv, hvis chokoladecrèmen har 'smittet' lidt af. Pynt nu det bedste du har lært med bær og andet pynt, du synes passer godt.

Pas på ikke at røre for længe med Jeg plejer at lave dem med frosne bær - går fint hvis man bare putter dem i til sidst og det smeltede smør ikke er for varmt. Mango-chili-sorbet med frisk salat af mango og morgenfrue. Denne udgave er lavet med græsk yoghurt, blåbær og hvid chokolade, og er en sommerfrisk dessert til varme sommeraftener. Du kan bytte blåbærrene ud med fx jordbær eller hindbær og stadig opnå et lækkert cremet resultat..med chokoskum og bær - en sand chokoladedrøm med luftige bunde og ganache. Hak hvid chokolade i stykker og smelt det over et vandbad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Luksus chokolade- og hindbærtærte med friske bær - Rimmers Køkken"

Post a Comment