How to Prepare Appetizing Varmrøget havørred fra Øresund

Varmrøget havørred fra Øresund. Trolling fisket fra klintholm ved Møns klint. Denne lille film viser lidt fra fisketuren, samt giver lidt fif til varmrøgningen. Det bliver til fine havørreder på stribe.

Varmrøget havørred fra Øresund Jeg synes hans produkt er godt og sikkert. Øresund er et stræde beliggende mellem Sjælland og Skåne. Tidligere var Øresund et helt dansk farvand, men danner nu rigsgrænse mellem Danmark og Sverige. Den lækre Havørred - Se og læs alt om Havørred her Hvor fanger man dem? You can cook Varmrøget havørred fra Øresund using 18 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Varmrøget havørred fra Øresund

  1. You need 1 of halestykke på 600 g havørred.
  2. You need 20 g of salt.
  3. You need 1 of tsk knust koriander.
  4. Prepare 1 of tsk peber.
  5. You need of Revet skal af 1/2 citron.
  6. It's of Tilbehør:.
  7. Prepare of Tunmayonnaise:.
  8. Prepare 80 g of tunbugfilet.
  9. You need 1 of lille dåse saltede ansjoser.
  10. Prepare 1 of æggeblomme.
  11. It's 1 1/2 of dl olivenolie.
  12. It's 1 spsk of dijonsennep.
  13. You need of Peber.
  14. Prepare of Pynt:.
  15. Prepare of Syltede kapers.
  16. You need of Lidt citron.
  17. It's of Et stykke surbrød.
  18. It's of Lidt hvidløgstop.

Vil du gerne fange havørred fra kysten, er det en fordel at bruge spin og lange, smalle blink, som efterligner tobiser ligesom kompakte kystwoblere også kan anbefales for den størst mulige fangst. Fang, fileter og ryg din havørred. Havørred.com er et værktøj til lystfiskeren, der gør det muligt at se de danske fredningsbælter langs kysten, i forhold din position. Kort og kortdata er altid opdateret og hentet fra NaturErhvervstyrelsen.

Varmrøget havørred fra Øresund instructions

  1. Rens havørreden og skær den ud i de stykker der skal tilberedes. Den halve side skal koldrøges, den øverste del af den anden side skal varmrøges, den nederste del af den anden side skal graves. Halespidsen skæres af og gemmes sammen med bugflappen fra begge sider til fiskefrikadeller..
  2. Det stykke der skal bruges til varmrøgning saltes 1 døgn i køleskabet, tages ud og krydres med peber, koriander og revet citronskal. Lad det få stuetemperatur inden det koldrøges ved indirekte varmen i kuglegrillen ved 120 grader til det når en kernetemperatur på 60 grader. Husk at tilsætte røgsmuld..
  3. Her ligger den sammen med noget torskerogn som bliver røget samtidig. Sæt et stegetermometer i ørreden..
  4. Mens den bliver røget laves tunmayonnaisen. Læg ingredienserne frem..
  5. Lav først en mayonnaise af en æggeblomme, lidt dijonsennep, lidt limesaft og ca. 1 1/2 dl olivenolie..
  6. Blend derefter 80 g hvid tunbugfilet og en lille dåse saltede ansjosfileter til en fin mos..
  7. Bland tun/ ansjosmosen i mayonnaisen og rør godt rundt. Hæld tunsaucen i en pæn skål og pynt med syltede kapers..
  8. Når kernetemperaturen er på 60 grader er ørreden færdig og lægges op på en tallerken..
  9. Skær en skive og server den med tilbehøret..
  10. Velbekomme og god fornøjelse..

Model calibration at the Øresund cable stayed bridge. Varmrøget laks i rygeovn - her i opskriften kan du læse mere om, hvordan du kan ryge laksen på bål eller kuglegrillen. Varmrøget laks smager fantastisk, og det er nemt at lave selv på grill, bål eller rygeovn. Her får du Adam Aamanns opskrift fra programmet 'Madmagasinet' på en mør og smagfuld. Varmrøget laks er en klassiker på frokostbordet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Varmrøget havørred fra Øresund"

Post a Comment