Recipe: Yummy Røgede kartofler til kold kartoffelsalat

Røgede kartofler til kold kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Koldkartoffelsalat er perfekt tilbehør til fx frikadeller. Hjemmelavet kold kartoffelsalat er utroligt lækkert som tilbehør til en sommer- eller grillaften.

Røgede kartofler til kold kartoffelsalat Er du på Instagram? … så følg hjertens gerne @cathrineyoga og få GRATIS livsstilstips til langsom livsstil. Kold kartoffelsalat har altid være af kategorien "god, gammel, klassiker", når det handler om madvaner fra det danske køkken. Denne opskrift til den kolde kartoffelsalat kan siges at være lidt anderledes fra andre - den har nemlig vindruer i. You can cook Røgede kartofler til kold kartoffelsalat using 1 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Røgede kartofler til kold kartoffelsalat

  1. You need 1 kg of nye kartofler.

Dette skaber den friske smag som et perfekt modspil til det søde. Kold kartoffelsalat med creme fraiche er vel den mest klassiske kartoffelsalat overhovedet. Den er perfekt om sommeren til grillmad, pølser, frikadeller oma. Findes der noget bedre til sommerens grillaftener?

Røgede kartofler til kold kartoffelsalat step by step

  1. Kog kartoflerne med skræl på og pil dem efterfølgende..
  2. Ryges i kuglegrill ved 30-35 grader i 90 min ca..
  3. Start mens du koger kartoflerne op i dine kul i en gril starter. Læg 1 til kul i grillen og find en stabil temperatur på 30-35 grader. Må ikke blive for varm da kartoflerne bliver seje..
  4. Når temperaturerener klar lægges de pillede kartofler og evt pillede hårdkogte æg i grillen og der lægges bøge smuld på kullene og lukkes for hullerne i grillens låg, så der dannes godt med røg..
  5. Så er det bare at gå og hygge mens man holder øje med temperaturen og lægge lidt smuld på efterhånden så der er god røg hele tiden. Mankan styre varmen vi at åbne og lukke for luft i bunden af grillen..
  6. Jeg venter gerne med at bruge de røgede kartofler til dagen efter. Jeg skære dem i stykker og lægger dem sammen med salat og det grønt jeg nu har. Agurk, tomat, gulerødder el. Avokado.... og evt æggene såret i både..

Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kold kartoffelsalat er ingen undtagelse. Denne misforståede og mishandlede ret er vel et lige så fast indslag til de danske grillmiddage, som kartoflerne i de færdigkøbte salater fra. Kold kartoffelsalat er jo en klassiker til grillen, og hjemmelavet på nye kartofler så smager den jo også fantastisk. Kold kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog Alletiders Kogebog. Kartoffelsalat til mange Kartoffelsalat er perfekt mad til grillfester, buffeter og havefester, hvor man som regel er mange gæster.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Røgede kartofler til kold kartoffelsalat"

Post a Comment