Easiest Way to Prepare Tasty Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler

Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler. Nu skal de nye, danske kartofler så koges i cirka syv minutter ved middel varme. Jeg foretrækker de nye, danske kartofler blot kogt i saltvand, men du kan også tilsætte lidt smag i form af krydderurter. Lækker og nem opskrift på suppe med spidskål, kartofler, svinebryst, æblemost, timian og friske pærer.

Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler Riv peberrod og bland det hele sammen med de øvrige marinade-ingredienser til en marinade og lad kødet trække i. Så kom og få en snak samt lidt tips og tricks til tilberedning af Hindsholmgrisen. Tykke, saftige koteletter der kan tilberedes enten på panden eller grillen. You can cook Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler

  1. Prepare 1 stykke of svinebryst 2 kg uden svær.
  2. Prepare 40 g of havsalt eller flagesalt.
  3. It's of Rub til kødet:.
  4. You need 2 spsk of chilipulver.
  5. Prepare 2 spsk of muscovadosukker.
  6. It's 2 fed of hvidløg.
  7. You need 1 spsk of stødt spidskommen.
  8. It's 2 of tsk friskkværnet sort peber.
  9. It's of BBQ sauce, se opskrift på Cookpad, Catherine Jerrick.

Skønne fynske påskelækkerier fra HindsholmGrisen Poul og jeg har lavet en fantastisk påskepakke til kun kr. Grillet gourmetkylling med grillet spidskål, grillet citron og let kartoffelsalat. Det kan ikke understreges nok, hvor meget bedre en kylling af denne kvalitet er, sammenlignet med konventionelt fjerkræ. Kyllingen svinder stort set ikke ind under tilberedning, og den har så meget mere smag at byde på.

Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler step by step

  1. Salt svinebrystet i et døgn i plastikpose i køleskabet..
  2. Lav rubben i en morter..
  3. Smør rubben ind i den del af brystet som skal spises af dem der kan lide brystet med rub. Lad kødet trække i køleskab yderligere 1 døgn..
  4. Grillen tændes op på indirekte varme til en temperatur på 150 grader, læg kødet på grillen og luk låget i. Husk at sætte et stegetermometer i grillen så du kan følge temperaturen. Ca en gang i timen kommes nye glødende briketter på for at holde varmen på de 150 grader..
  5. Når der er gået 2 timer smøres brystet med BBQ saucen og steger videre 1 time med låg og kom lidt røgsmuld på gløderne for at udvikle røg..
  6. Stik i kødet efter 3 timer for at mærke om det er mørt, hvis ikke give det lidt længere tid..
  7. Når det er færdigt skæres de i lidt tykke skiver og serveres med nye danske kartofler, vietnamesisk coleslaw og sprøde flæskesvær, se tidligere opskrifter for de to sidste ting på min Cookpad. Server evt koldt smør til kartoflerne og BBQ sauce til kødet..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Nye danske kogte kartofler er altid et sikkert hit til aftensmaden. Lær her, hvordan du koger dem til perfektion. Server dem med en god smør og en god salt. Grillet oksefilet og rodfrugter serveret med en fyldig rødvinssauce med smag af brombær og kanel. Afpuds oksefileten, og gnid den med salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Grillet og røget svinebryst fra Hindsholmgrisen med vietnamesisk coleslaw og nye danske kartofler"

Post a Comment