How to Prepare Appetizing Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps)

Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps). Super nem metode til at grille en flæskesteg saftig og med ultrasprød svær! Det kræver ikke andet end en god flæskesteg, en kuglegrill + kul og et stegetermometer! Den ultimativ guide til at stege en flæskesteg med sprød svær og saftig kød!

Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps) Laver man flæskestegen med teknikken sous vide - langtidstilberedning i vandbad - kan man få stegen saftig, og nyeste forskning dokumenterer nu også, at. Lav en klassisk flæskesteg med garanteret sprød svær. Kokken Per Thøstesen tager dig igennem Salt trækker væske ud, og det er nødvendigt, da du ellers ikke vil få sprød svær men slatten svær i stedet. You can cook Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps) using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps)

  1. It's 5-600 g of Flæskesteg.
  2. You need of Stegeps.
  3. Prepare 1/2 kop of vand.
  4. It's of Groft salt og peber.
  5. It's of Laubærblade.

Hvis du vil lave en lækker sovs til din flæskesteg i ovn, så vil vi anbefale en lækker og nem. Hvordan laver man Flæskesteg med sprød svær? Få gode råd om kernetemperatur og stegetid - Og få den bedste opskrift på flæskesteg her! Ribbensteg er mere fed end svinekam (flæskesteg).

Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps) step by step

  1. Start m at ridse flæskestegen ordentligt ned til kødet, gnid groft salt godt ned i rillerne og laublrblade fordeles i rillerne. Drys derefter let m peber..
  2. Klargør en alm stor stegeps m en stor kop vand i, m lidt ekstra salt og stegen i, tænd ovnen på 180 grader.
  3. Når ovnen er varm, sættes stegen ind i et fad i en time. Derefter tages den ud, og af stegeps og væden gemmes til sovs, stegen ligges ret ind på en rist i ovnen som tændes på grill, put sølvpapir under for at rette den op, så sværerne er vandret..
  4. Hold godt øje m den nu, og når den bobler og bliver sprød så er det ud m den, da det går stærkt, for ellers bliver den sort..
  5. Væden fra stegeps puttes i en gryde, m en kvart liter fløde og lad den koge ind. Put sovsekulør samt smag den til, du kan evt jævne den, hvis den virker for tynd og er den for fed, røres lidt kold vand i. Velbekomme!.

Stegetermometer er ikke nødvendigt i en ribbensteg, da det er meget svært at stege en ribbensteg tør. Flæskesteg i ovn skal steges på en bestemt måde for, at den bliver mør og får rigtig sprød svær. Opskriften her giver dig også en god flæskestegssovs. Flæskesteg i ovn er din garanti for både sprød svær og en fantastisk flæskestegssovs. Sprød svær afløst af bløde flæskesvær.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Fredes flæskesteg m sovs og svær (i stegeps)"

Post a Comment