Recipe: Delicious Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg

Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg. Start med hamburgerryggen… kom den i kogende vand. Skøn og lækker opskrift på Flødestuvet spinat - Prøv den her! Find flere gode opskrifter på Grønsager her på Maduniverset. "Simons favorit" - Røget laks med pocheret æg og flødestuvet spinat på smørristet franskbrød - Restaurant Schoennemann, Kopenhag Resmi.

Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg Vælg den udskrift der passer dig bedst. Lækker og farverig ret med udonnudler med æg, masser af sunde grøntsager, lækre krydderurter og masser af dejlig smag. En smagfuld og super hurtig vegetarret, som kan varieres i det uendelige. You can cook Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg

  1. Prepare 1 of side havørred filet, hjemmerøget eller købt. Laks er også velegnet.
  2. Prepare 250 g of babyspinat.
  3. Prepare 2 of dl piskefløde.
  4. Prepare 10 g of smør.
  5. You need of Lidt revet citronskal.
  6. Prepare of Salt og peber og knust koriander.
  7. You need 2 helt of friske æg.
  8. You need of Lidt eddike til vandet som æggene skal porcheres i.
  9. Prepare of Tilbehør:.
  10. Prepare of Forcassiobrød, se min opskrift.

Tøm køleskabet for grøntsager, sørg blot for ikke at overstege dem. Eggs Benedict er porcheret æg med skinke, hvor eggs Florentine er porcheret æg med spinat. Begge er serveret på en friskbagt engelsk muffin. Spinaten svitses på en varm pande i lidt smør, krydder med salt og peber.

Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg step by step

  1. 1 side hjemmerøget havørred, er saltet et døgn først og derefter koldrøget i 2 dage..
  2. Skyld babyspinaten og varm en dyb pande op med smørret, tilsæt spinaten når det er bruset af..
  3. Bland spinaten med smørret og lad det falde sammen..
  4. Tilsæt piskefløden og lad det koge ind..
  5. Smag til med salt, peber, knust koriander og revet citronskal..
  6. Slå to æg ud i kopper. Hæld koldt vand i en stor gryde og tilsæt eddiken og kog det op til kogepunktet. Lav en strøm i vandet og tilsæt 1 æg ad gangen..
  7. Hviden skulle gerne samle sig om blommen, skru ned for blusset og lad det simre 3 1/2 minut. Tag æggene op og fjern det æggehvide der ikke hænger fast på æggene, så de ser pæne ud..
  8. Skær nogle skiver på tværs af den røgede ørred På det tykkeste sted og anret det på en tallerken sammen med spinaten og med det porcherede ovenpå, lav et lille hul i ægget og krydr med salt og peber. Læg et stykke focacciabrød på tallerknen også og server straks..
  9. Velbekomme og god fornøjelse..

Dræn spinat på et tørt klæde. Del de sidste skiver i halve på skrå og læg dem over sellerikoteletterne. Skræl rødbederne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller eller et mandolinjern. Pisk balsamicoeddike, olie, ½ tsk. fint salt og peber sammen. Pastaretten laves også med bacon og forårsløg, og det hele samles i en nem og cremet flødesovs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Hjemmerøget havørred med flødestuvet spinat og porcheret æg"

Post a Comment