Easiest Way to Prepare Delicious Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade

Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade. Hak rugbrød og hasselnødder i en foodprocessor, alternativt smuldres rugbrødet med fingrene så fint som muligt, og. Det grove rugbrød smuldres i dejen, inden lagkagebundene bages i ovnen. Det giver en kraftigere smag, som balanceres godt af fløde og søde kirsebær.

Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade Rugbrødslagkagen er en sønderjysk klassiker, og kaldes også "brødtærte". Rugbrødslagkage - klassisk opskrift med flødeskum Nem opskrift på rugbrødslagkage med masser af rugbrød i dejen og enkelt flødeskumsfyld. You can have Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade

  1. It's 200 g of groft surdejsrugbrød.
  2. Prepare 100 g of hasselnødder.
  3. It's 1/2 of dl kartoffelmel eller majsstivelse (Maizena).
  4. Prepare 1 of tsk. bagepulver.
  5. Prepare 5 of æg.
  6. It's 200 g of sukker.
  7. You need of FYLD: 1/2 liter piskefløde (evt. halvdelen cremefraiche 38%).
  8. You need of evt. 1 stang vanilje.
  9. It's 1 of dl Frederiksdal kirsebærlikør eller sød kirsebærsaft.
  10. It's 500 g of friske kirsebær.
  11. It's 75 g of god mørk chokolade.
  12. It's of evt. hjulkrone, rosenblade eller andre spiselige usprøjtede blomster.

For de danskere, som ikke er bekendt med rugbrødslagkage, er det en overraskelse, hvor Spred den resterende flødeskum ud på den anden lagkagebund, og læg den forsigtigt oven på den underste. Drys chokolade på toppen, og server. En skøn isdessert med et strejf af syrlighed fra cremefraichen, som smager dejligt sammen med de søde kirsebær. Husk at lade islagkagen optø lidt før den serveres - det gør den både bedre og lettere at skære!

Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade step by step

  1. Gør 3 stykker bagepapir vådt og fordel dem i 3 lagkageforme eller springforme (ca. 24 cm). Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Riv rugbrød fint evt. i en foodprocessor. Hak hasselnødderne fint og blad sammen med kartoffelmel eller majsstivelse og bagepulver..
  3. Pisk æg og sukker til tykt skum i ca. 10 min. med en håndmikser..
  4. Vend rugbrødslandingen forsigtigt i æggemassen..
  5. Fordel dejen i formene. Bag dem ca. 10 min., til de er lysebrune og gennembagte Lad bundene køle af på en bagerist..
  6. Pisk fløden evt. med cremefraiche 38 % (med lavere fedtprocent kan man ikke lave skum). Tilsæt evt. kornene af vaniljestangen..
  7. Læg en lagkagebund på et fad. Dryp med 1/3 af kirsebærlikør eller -saft. Læg 1/3 af skummet på bunden. Læg en ny lagkagebund ovenpå, dryp med halvdelen af kirsebærlikør eller -saft. Læg den sidste lagekagebund på og dryp med resten af kirsebærlikør eller -saft. Fordel resten af skummet på lagkagen..
  8. Kom skyllede kirsebær på toppen med hakket chokolade. Pynt evt. med spiselige blomster. Nyd kagen frisklavet..

Amarenakirsebær møder mørk mælkechokolade, og sød tærtemagi opstår. Hæld cremen over den finthakkede chokolade, og rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til cremeuxen samler sig og får en smuk, blank overflade. Lækre sprøde smørbagte chokoladespecier med chokolade og saltstrejf. Specier, der er gode til jul og resten af året. I dag skal du høre om de lækreste smørbagte chokoladespecier, fyldt med lækker chokolade, vanilje og ja SMØR i så rigelige mængder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Rugbrødslagkage med kirsebær og chokolade"

Post a Comment