Recipe: Perfect Ovnstegte jordskokker og lidt mere!

Ovnstegte jordskokker og lidt mere!. Gnid dem med lidt olivenolie, salt, peber og evt. sesamfrø. Kom dem i et ovnfast fad, og stil det i ovnen. Kom det i en skål, og dryp det straks med citronsaft.

Ovnstegte jordskokker og lidt mere! Jordskokkerne skrubbes grundigt og skæres i tynde skiver, der straks vendes i olie. Jordskokker er en lækker rodfrugt med en nærmest nøddeagtig smag, og her kan du læse meget mere om jordskokkerne, næringsindhold og hvad du Jeg elsker jordskokker, som ikek kun er sunde knolde, men som har så meget smag. Næringsindholdet er stort i jordskokkerne, og så kan de bruges. You can cook Ovnstegte jordskokker og lidt mere! using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Ovnstegte jordskokker og lidt mere!

  1. Prepare 4-5 of jordskokker.
  2. It's 3 of små kartofler.
  3. It's of Et lille bundt små gule rødder.
  4. It's 2-3 spsk of olivenolie.
  5. It's of Lidt citronsaft.
  6. It's of Flagesalt.
  7. It's 2-3 of kviste frisk timian.

Fordi kartofler og jordskokker er så kulhydratrige er de også gode at bruge kogt eller revet rå. Derfor er rodfrugter gode at komme i veganske frikadeller, da stegeskorpen bliver ekstra lækker. Tænk bare på ovnbagte rodfrugter, ovnstegte kartofler, rösti etc. Tilberedning og smag Jordskokker har en let sødlig og nøddeagtig smag.

Ovnstegte jordskokker og lidt mere! step by step

  1. Vask og skrub grøntsager - jeg skræller ikke men skærer øjne og ‘grimt’ væk. Skær jordskokker i kvarte - halver kartofler - alt skal have størrelse så stegetiden er ens for grøntsagerne.
  2. Kom i plastikpose med de øvrige ingredienser og bland rundt - kom på en bageplade beklædt med bagepapir sæt i ovnen ved 220 grader - har du damp ovn så 60/80 % fugtighed - steg i ca 15-20 min - grøntsagerne skal have bid..
  3. Server.

De bruges både rå i salater og råkost og kan også bruges i supper, mos og varme retter. Inden spisning eller tilberedning børstes og skylles jordskokkerne godt. Det er en smagssag om man vil gøre det. Opskrift: Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker. Udstik butterdej og "lim" butterdejslåget på ramekinen med lidt vand.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Ovnstegte jordskokker og lidt mere!"

Post a Comment