Recipe: Tasty Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær

Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær. Opskrift på kage med chokolademousse og tranebærmousse. Kagen består af en chokolade- og en tranebærmousse samt en lækker smørcreme. Andre tilføjelser og ændringer kan omfatte smeltet chokolade, creme fraiche, kærnemælk, frugtsaft eller sirup.

Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med Tilsæt til sidst fløde og pisk til en luftig og ensartet frosting. Smør frostingen på den kolde kage og Jeg har faktisk lavet en ekstra stor portion af denne kage, da jeg bagte lidt ekstra, for at have til. Denne chokoladekage dufter og smager dejligt af gingerbread. You can have Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær

  1. It's 1 of kagebund - jeg har brugt bund fra chokoladetærte - den kan du finde opskrift på.
  2. You need of Chokolade mousse.
  3. Prepare of Ca 2-3 dl fløde.
  4. Prepare of Ca 150 g chokolade.
  5. Prepare of Creme.
  6. Prepare 250 g of mascarpone.
  7. Prepare of Ca 2- 2,5 dl fløde.
  8. Prepare of Ca 1 dl pære marmelade.
  9. You need 2 of blade husblas.
  10. It's of Evt lidt grand marnier til at smeltes husblas I.

Dekorer kagen med glasur tegnet som snefnug - den pynter flot på kagebordet eller sofabordet. Tilsæt mælk, citronsagt og til sidst de tørre ingredienser. Chokolade ingefær småkager som er nemme at lave. Lækker og nem opskrift på pirogger med velsmagende fyld af oksekød og grøntsager - samt tips til god variation af opskriften - få opskrift her.

Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær instructions

  1. Jeg havde en chokoladebund I fryser - læg på fad - chokolade var lidt rester af mørk og lys - smelt forsigtigt. Pisk fløde let og vend smeltet chokolade I - smør det på bunden.
  2. Pisk mascarpone med fløde vend 1 dl af pære marmelade/kompot I - min marmelade havde delt sig så jeg brugte det uden pærestykker - se det bageste glas! Du kan finde opskrift på kompot /marmelade på min profil.
  3. Udblød 2 blade husblas - og smelt tilsæt evt lidt Gand marnier og vend I cremen - fordel på kagen.

Er du også vild med Chokoladekage? Læs de bedste kageopskrifter - alt chokoladekage, lagkage, pandekager, chokolade muffins og cupcakes. Banan og chokolade er fantastiske sammen, og hvis du har en god opskrift, kan du lave himmelske kager med kombinationen. Tag skålen af varmen og pisk æggene i et ad gangen, rør mel i. Fantastisk dessertkage med en intens smag af chokolade og Kahlua.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Chokoladekage med chokolade mouse og creme med smag af pære og ingefær"

Post a Comment