Recipe: Delicious Pasta med kantareller og frisk spinat

Pasta med kantareller og frisk spinat. Super lækker og cremet ret med frisk pasta, laks og spinat. Svits resten af løget og hvidløget i lidt olie i en gryde. Kom spinat og vand i gryden, og læg låg på, indtil det er tøet op.

Pasta med kantareller og frisk spinat Claus Holms pastaret med laks og grønne asparges tager ingen tid at lave, så den kan let serveres som nem aftensmad på en travl hverdag. Frisk pasta med tomat og chorizo Vil du ha en lettvint pastamiddag, så lager du pasta med kremet spinat- og soppsaus. You can cook Pasta med kantareller og frisk spinat using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pasta med kantareller og frisk spinat

  1. Prepare 75-100 g of pasta - jeg brugte fettuccine.
  2. Prepare of Kantareller så mange som man syntes!!.
  3. You need 3 of Soltørret tomater jeg have nogle der var relativ store - brugte.
  4. Prepare 1 of god klat smør ca 25-30 g.
  5. You need of Et par håndfulde frisk spinat.
  6. You need of Ca 1 dl reven havgus ost.
  7. Prepare of Salt peber.
  8. It's 2-4 spsk of fløde.

Fantastisk godt og enkelt å lage. Oppskriften finner du her på bloggen Mat på Alternativt kan du selvsagt lage sausen først og så sette over pastavannet når det passer. Soppsausen kan holdes varm eller kjøles ned og. I weekenden lavede Skjorten pasta med kantareller og fløde per min request.

Pasta med kantareller og frisk spinat instructions

  1. Rist svampe i smør - krydr med salt og peber.
  2. Kog pasta efter anvisning - kom pasta på panden med kantareller - tag op med hulske - der må godt være lidt vand ved! Vend rundt tilsæt spinat og soltørret tomater vend rundt - tilsæt evt fløde! Kom ost på vend rundt - gem lidt til pynt..
  3. Anret og server straks evt med tomat salat til!.

Kantarel-sæson er altså en ægte favorit hérhjemme - det startede, da jeg boede i Stockholm og grøntmarkedet på Høtorget bugnede af friske kantareller weekend efter weekend, så snart sommeren gik bare det mindste på. Sæt rigeligt saltet vand over at koge i en gryde, og skyl champignoner, spinat og tomater. Skær champignoner i kvarte, tomater i tern og hak spinaten Vend spinaten med det øvrige på panden, og sluk straks for blusset. Smag til med salt og peber. Servering Anret pastaen på dybe tallerkener og.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Pasta med kantareller og frisk spinat"

Post a Comment