Recipe: Perfect Jordskokkesuppe#fof#my

Jordskokkesuppe#fof#my. Jordskokkesuppe er en rigtig efterårs- og vinterklassiker. Prøv denne lækre, cremede og milde jordskokkesuppe med sprøde Jordskokkesuppe er super nem at lave og smager fantastisk. Cremet, smagfuld, simpel og helt igennem fantastisk god.

Jordskokkesuppe#fof#my Jordskokker er en fantastisk spise, og denne nemme opskrift på jordskokkesuppe er hurtig at tilberede, og når den bliver blendet får den en lækker og cremet. Nem jordskokkesuppe: Sådan laver du suppe af de super sunde jordskokker. Jordskokkesuppe er en vidunderlig suppe, der hører sensommeren og det tidlige efterår til. You can have Jordskokkesuppe#fof#my using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Jordskokkesuppe#fof#my

  1. You need 300 gram of jordskokker.
  2. Prepare 200 gram of kartofler + 100 gram.
  3. It's 1 of stk. porre.
  4. It's 100 gram of gulerødder.
  5. It's 2 Fed of hvidløg presset.
  6. It's 1 of l vand.
  7. Prepare 25 gram of smør.
  8. It's of Kaffefilter med:.
  9. It's 10 of peberkorn.
  10. Prepare 2 of lauerbærblade.
  11. Prepare 2 of stilke timian.
  12. It's of Timian, salt, peber og gastrik.
  13. Prepare of Persille.
  14. Prepare of Brødcroutoner.
  15. It's 400 gram of daggammelt brød.
  16. Prepare 4 fed of hvidløg.
  17. You need 2 of spsk. groft salt.
  18. You need 4 spsk of madolie.

Her er en lidt alternativ variant, hvor velsmagen er i højsædet. Jordskokkesuppe - Har du aldrig smagt jordskokker, så har du noget til gode. Det er svært at forklare hvordan jordskokker smager - ja godt, men det er jo ikke en særligt oplysende beskrivelse. Lav en lækker jordskokkesuppe til forret.

Jordskokkesuppe#fof#my step by step

  1. Kartofler skrælles, jordskokker, gulerødder, porrer skylles og skæres i grove tern. De sidste 100 gram kartofler skæres i små tern og sættes til side i kold vand..
  2. Smør smeltes og grøntsagerne svitses hurtig her i. Vand tilsættes, sammen med kaffefilter snørret til med snor. Suppen simre til grøntsagerne er møre..
  3. Daggammelt brød skæres i tern 2x2 cm. Brødet lægges i en frysepose og tilsættes presset hvidløg, salt og olie. Posen lukkes og indholdet rystes godt. Croutonerne fordeles på en bageplade med bagepapir og bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Husk at røre engang i mellem..
  4. Efter suppen er kogt mør blendes den til cremet konsistens. De sidste 100 gram kartofler tilsættes og suppen simre videre. Tilsæt ekstra væske hvis suppen er blevet for tyk..
  5. Når kartoflerne er møre smages suppen til med salt, peber og gastrik. Suppen serveres med brødcruotoner og hakket frisk persille..
  6. Velbekomme ;).

Oplev en jordskokkesuppe med et twist fra SØNDAG. This is "jordskokkesuppe abletarm vimeo" by Jens Christian Ellekilde on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. En jordskokkesuppe er fyldt med smag og så er det ret nemt at lave. Opskriften på denne jordskokkesuppe bliver meget lækker og cremet. Opskrift på cremet og fyldig jordskokkesuppe med mild ovnbagt torsk, æbletern, saltet og sprød bacon.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Jordskokkesuppe#fof#my"

Post a Comment