Recipe: Delicious Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn

Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn. Vietnamesiske forårsruller er sprøde og lækre og fyldt med farverige grøntsager. Jeg har her lavet en lækker cremet peanut dip, som man kan dyppe rullerne i. Og nogle kalder dem også rispapirruller, da de rigtig nok er lavet af rispapir.

Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn De almindelige forårsruller serveres varme og består af et varmt fyld af kød, fx okse- eller svinekød, og grøntsager som kål, bønnespirer eller svampe. Stenbiderrogn er i sæson fra februar til april, og det er ikke for ingenting, at den lækre rogn fra stenbideren kaldes 'dansk kaviar', for det er virkelig lidt af en delikatesse. Det er sæson for stenbiderrogn, men ikke for salater og krydderurter. You can cook Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn

  1. Prepare 9 of stykker rispapir (runde ca. 20 cm i diameter) - fås i velassorterede supermarkeder og asiatiske butikker.
  2. Prepare 100 g of renset stenbiderrogn (https://cookpad.com/dk/opskrifter/3474653-frisk-stenbiderrogn-renset).
  3. You need 1 of citron (fintrevet skal og saft).
  4. It's 1 of spsk. god olivenolie.
  5. It's of https://cookpad.com/dk/opskrifter/3275446-sandwich-med-stegt-kylling-bacon-og-chilimayo.
  6. You need 1/2 of dl god sojasovs.
  7. It's 1 1/2 liter of snittet hjertesalat, brøndkarse, dild og koriander.
  8. You need 2 of spsk. fint hakket rødløg.
  9. You need 2 of modne avokadoer.

På denne tid af året kommer jeg altid pludseligt til at savne det friske grønne efter i månedsvis at have nydt sæsonens kål og rodfrugter. Rispapir kan være en lille udfordring ved første øjekast, men er overraskende nemme at håndtere - og så kræver de ellers bare en smule fingerfærdighed for at få dem samlet og gjort spiseklare. Se opskriften herunder, hvor du får en omgang friske forårsruller med knasende grønt og spicy kylling! Forårsruller i miniformat med ris og grønsager.

Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn instructions

  1. Bland renset stenbiderrogn med fintrevet citronskal og olivenolie. Krydr med lidt salt og peber. Bland dip af sojasovs og citronsaft..
  2. Skyl salaterne og krydderurte i koldt vand. Lad dem dryppe af i en salatslynge. Snit salat i strimler og riv krydderurterne i lidt mindre stykker. Hak løget fint. Flæk avokadoerne, fjern stenene og skrællen. Skær avokadokødet i skiver..
  3. Fyld et dybt fad eller en skål med kold/lunkent vand. Læg et stykke rispapir i vandet ca. 30 sekunder, til det er blødt og næsten gennemsigtigt. Tag det op, og læg det glad på et rent og fugtigt viskestykke..
  4. Læg fyldet på midten af rispapriet. Pak siderne af rispapiret henover fyldt, og tril tæt om fyldet til en forårsrulle..
  5. Nyd frisklavet med sojasovsdip..

Skønne forårsruller af frisk rispapir med lækker og krydret fyld. Her laver Camilla Plum rullerne med and og jordnøddedip. Det er en ideel gæsteret, alt kan laves i god tid, men kødet skal bare være kølet af, det må helst ikke have været i køleskabet. Opskriften på de her fremragende thailandske forårsruller er gået i arv til mig fra min thailandske mor. De færdige forårsruller serveret sammen med soja og sød chilisovs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Rå forårsruller af rispapir med stenbiderrogn"

Post a Comment