How to Make Tasty Grillet ananas med rom og is

Grillet ananas med rom og is. Anret den grillet ananas på tallerknerne og kom straks sirup og rom hen over. Drys med kokos og server med en godt stor kugle is til. Grillet banan, er en super lækker måde at lave en hurtig dessert på.

Grillet ananas med rom og is I denne oppskriften har vi brukt grillet ananas, men du kan fint erstatte ananas med banan. I en gryde smeltes smør og farin. Rom og nellike tilsættes og det varmes let. You can have Grillet ananas med rom og is using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Grillet ananas med rom og is

  1. You need 2 of ringe ananas.
  2. You need 2 spsk of brun farin.
  3. Prepare 1 of tsk smør.
  4. It's 2 spsk of god mørk rom.
  5. Prepare 2 of kugler vanilleis.

Lad anaserne få de flotte grill streger på direkte stegning, hvorefter de skal have ca. En av mine favorittdesserter er ananas i ulike forkledninger. Ananasen pensles her med flytende honning og gis et dryss med rød chili, før den legges på grillen etter at hovedretten er vel Grillet frukt er godt! Har sett det gjort med mango også.

Grillet ananas med rom og is step by step

  1. Dup ananas tør for overskydende væde, på et stykke køkkenrulle..
  2. Smelt brun farin på en grill pande (eller brug en almindelig). Tilsæt smørret når sukkeret er smeltet, og kom straks ananas på panden. Lad dem brune pænt, ved middel varme, på begge sider..
  3. Tilsæt rom på panden. Tag ananas af og læg dem på en tallerken. Lad rom og sukker koge sammen til en sirup, som kommes over ananas, hvorefter du kugler vanilleis op og lægger i midten. Pynt evt med mynte..

Høres deilig ut med en rekke spennende konstraster. Grillet ananas kan serveres som tilbehør til grillmaten, men er også nydelig som dessert. For eksempel drysset med chili- og limesukker og Chili, lime, vanilje, sort pepper, frisk koriander og mynte er smaker som alle passer veldig godt med grillet ananas enten det dreier seg om tilbehør eller dessert. Grillet ananas med kylling, bacon og peanøttdipp. Ananas smaker sommer, sol og late dager på stranda.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Grillet ananas med rom og is"

Post a Comment