Recipe: Appetizing Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken

Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken. Mormors hjemmelavede rabarbermarmelade med friske rabarber, sukker, vanilje og lidt citron. Den perfekte marmelade med rabarber Rabarbermarmelade som mormor lavede den. Helt klassisk marmelade med friske rabarber, og dette er en både nem og super lækker opskrift, som alle kan lide! · Vandmelonsalat med feta og honningristede valnødder.

Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken Din støbejernsstegepande har mange flere anvendelsesmuligheder, end man skulle tro. Du kan blandt andet bage lækre brydeboller i den. Når du bager dem i en. You can have Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken

  1. Prepare 300 g of rabarber i tynde skiver.
  2. You need 50 of dl valnötter.
  3. You need of timian, en kvist eller to.
  4. It's 2-300 g of sukker.
  5. It's 50 g of smör.

Opskrift på farseret kål - pakker af savoykål med kalv og flæsk. Opskriften lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet. De flotte kålpakker er fuld af smag og pynter på bordet. (©DR). Farseret kål med æbler og valnødder.

Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken step by step

  1. De skivede rabarber hældes op i en kasserolle sammen med valnødder (som lige knuses i hånden), 200 g sukker og timian.
  2. Kog marmeladen i en 15-20 min til den er lækker tyk. Smag evt til med mere sukker. Det er din sur/sød-smag, der bestemmer. - Montér til sidst med smørret. Rør godt igennem og køl ned.
  3. Lækker marmelade til friskbagte boller eller til ostebordet.

Farseret kål lyder måske en anelse gammeldags, men. Vi sælger morgenfrue, tallerkensmækker, purløg med og uden blomst, dildskærme, blomstrende sar, timian, citrontimian Rabarbersæsonen er i gang. Jeg har lavet rabarbermarmelade med et strejf af kvan. Vælg den udskrift der passer dig. Smelt forsigtigt chokolade og smør sammen i en gryde.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken"

Post a Comment