Recipe: Appetizing Koteletter i fad

Koteletter i fad. Koteletter i fad er en sand klassiker! En lækker og fedtreduceret opskrift på koteletter i fad. Her er der brugt kalkunbacon og madlavningsfløde.

Koteletter i fad Claus Holm giver sit bud på klassiske favoritter, og nu er turen kommet til koteletter i fad. Rigtige gammeldags koteletter i fad, der er en af mine favoritter. Retten en nem at lave, og så er der så meget smag i både tilbehør og sovs. You can cook Koteletter i fad using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Koteletter i fad

  1. It's 1-2 of koteletter pr. pers. (alt efter sult).
  2. You need of Rugmel til at vende koteletterne i.
  3. Prepare 1 of løg i tern el. skiver.
  4. Prepare 1/2-1 of chili (hvis man kan lide det).
  5. Prepare of Evt. lidt bacon i tern.
  6. It's of Evt. champignons efter smag (også fint med dem i glas).
  7. You need of Evt. et par peberfrugter i mundrette stykker.
  8. It's 2 of spsk. hakket persille.
  9. It's 1 1/2-2 of dl tomatpuré.
  10. Prepare 1 1/2-2 of dl fløde el. sødmælk.
  11. You need 5-6 of dl grøntsagsvand, bouillon el.lign.
  12. Prepare of Salt og peber.
  13. Prepare 1 of tsk. sukker.
  14. It's of Fedtstof til stegning.

Fadkoteletterne nydes med kogte ris og eventuelt en god salat. Current track: Koteletter I FadKoteletter I Fad. Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min.

Koteletter i fad step by step

  1. Vend koteletterne i melet, og steg dem derefter et par minutter på hver side på en pande i fedtstof. Placér koteletterne i et passende ovnfast fad (husk, at der også skal være plads til godt med sovs)..
  2. Det resterende fedtstof (tilføj evt. lidt ekstra) bruges til at blachere løgene et par minutter. Derefter tilføjes væske, puré, persille, chili og div. krydderier mv., og det hele piskes godt sammen og koges i min. 10 minutter. Smag sovsen til med salt, sukker og peber. Hvis sovsen er for tynd, jævnes den evt.; men den må gerne være lidt tynd i det..
  3. Når sovsen smager godt og har en god konsistens, hældes den over koteletterne - og fadet sættes i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 1 time. Derefter renses og skylles champignoner og/eller peberfrugter og puttes ovenpå koteletter. De steges med i 15-20 min. - og så er retten færdig..

Skøn og lækker opskrift på Koteletter i Fad med paprika - Prøv den her! Er du endnu ikke verdensmester til at lave koteletter i fad, så fortvivl ej. Claus Holm giver dig her opskriften på den helt klassiske version af koteletter i fad, der er. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme. Sovsen holder dem lækre, møre og saftige - og så er det jo nemt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Koteletter i fad"

Post a Comment