How to Cook Perfect Rugbrød med laks og rygeost

Rugbrød med laks og rygeost. Avocadocreme med rygeost, laks og smørstegt rugbrød smager fantastisk, er nemt at lave, og er en sund og lækker komponent til brunchbordet. Nu har jeg lavet min egen version inspireret af de utallige lakseanretninger, jeg har spist igennem tiden. Min version har et tvist af rygeost og avocado.

Rugbrød med laks og rygeost Sådan laver du rødbeder med laks. Sæt rødbederne over i saltet vand, bring gryden i kog, skru ned for blusset, og. Opskrifter med røget laks er altid efterspurgt. You can have Rugbrød med laks og rygeost using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rugbrød med laks og rygeost

  1. It's 125 g of varmtrøget laks.
  2. You need 4 of tsk eygeost.
  3. You need of Purløg til toppen.
  4. Prepare 3 of salatblade.
  5. Prepare 3 of stykker rugbrød.
  6. It's of Flagesalt.

Se her hvordan du laver cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser. Imens skæres radiserne i tynde skiver og lægges i koldt vand. Når retten skal anrettes, skæres rullen. Rimmet laks med rygeost, rå agurk og radise, rugbrødschips og dild.

Rugbrød med laks og rygeost instructions

  1. Kom salat bladet på rugbrødet og fordel laksen ovenpå..
  2. Top med purløg og flagesalt..
  3. Velbekomme.

I Madmagasinet lavede Adam Aamann en flot menu, hvor der var særlig fokus på smag og neurogastronomi, som forbedrer vores smagsoplevelse. Forretten var denne smukke forret med rimmet laks, rygeostecreme, sprøde. Fjern kommenfrø fra rygeosten og blend den med mælken til den er cremet men stadig fast. Smag til med salt og peber. Kom cremen i en sprøjtepose… Rygeost: Kom Philadelphia Light i en sigte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Perfect Rugbrød med laks og rygeost"

Post a Comment