How to Cook Appetizing Bruschetta med tomat

Bruschetta med tomat. Enkel Bruschetta med tomat och basilika (bruschetta con pomodori) En tomatröra med basilika, olivolja och kryddor serveras på det grillade brödet ingnidet med vitlök. Gnid in bröden med vitlök och olivolja. Stek dem sedan gyllene i en stekpanna.

Bruschetta med tomat Klassisk bruschetta med tomat och basilika passar perfekt som en liten förrätt eller ett tillbehör till soppa eller pasta. Bruschetta med tomat - gör så här: Stek brödskivorna i olivolja. Bruschetta er en italiensk matrett som egner seg perfekt til lunsj, som smårett eller forrett. You can cook Bruschetta med tomat using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Bruschetta med tomat

  1. Prepare 150 g of ciabatta brød.
  2. You need 3 of tomater skåret i mundrette stykker.
  3. Prepare 0,5 of rødløg finthakket.
  4. You need 2-3 of tsk oliven olie.
  5. You need 2 fed of presset hvidløg.
  6. It's of Salt.
  7. Prepare of Peber.
  8. You need 1 håndfuld of frisk basilikum.

Men når man ikke kan tage Italien hele tiden, må Italien komme til en selv i stedet for, og det er præcis det, der sker med de her bruschetta med tomat og basilikum. Ugnsrostat bröd med olivolja, hackad tomat, parmesan och basilika - klassiska italienska smaker. baguette skuren i skivor. eller Bruschetta Naturell. Halvera tomaterna och lägg dem i skålen. Skiva salladslöken och blanda med tomaterna.

Bruschetta med tomat step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Bland tomat, løg, hvidløg og olie sammen..
  3. Krydre med salt og peber..
  4. Skær brødet ud i passende skiver og fordel tomatblandningen herpå..
  5. Kom dem i ovnen i 10- 15 min. Du kan også komme brødene på grillen..
  6. Top til sidst brødene med frisk basilikum..

Server bruschetta med en blanding av tomat, hvitløk og deilig frisk timian. Perfekt som snack, velkomst bit eller forrett. Nem opskrift på lækre bruschetta med tomat og rødløg. Den nemmeste forret, som er mild i smagen og som de fleste kan lide. Det er efter vores mening den perfekte sommerforret.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Bruschetta med tomat"

Post a Comment