Recipe: Delicious Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster

Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster. Skær kartoflerne i skiver, og smør evt. rugbrødet med smør. Fordel kartoffelskiver på brødet, og top. Prøv denne gode og nemme ret: Kartoffelmad med kryddersild og agurkechutney.

Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster Her får du ideer til, hvordan du pifter dine madder op blandt andet med hjemmelavet ristet løg. Kartoffelmadder er lig med sol og sommer. Grov kartoffelmos med krydderurter, ristede mandler og purløgsolie. You can cook Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster using 13 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster

  1. It's 4 of mindre kartofler, kogte.
  2. It's 4 of små bidder kryddersild.
  3. It's 2 of tsk kapers.
  4. Prepare of Mayonnaise efter behov.
  5. You need 3 of ristede skalotteløg.
  6. You need of Masser af dild.
  7. You need of Salt og peber.
  8. It's of Strimler af koldrøget vildgåsebryst.
  9. You need 2 of skiver rugbrød.
  10. Prepare of Pynt:.
  11. You need of Tallerkensmækkerblomster og blade.
  12. You need of Kornblomster.
  13. Prepare of Romainesalatblade.

Hvis du er træt af klassisk kartoffelmos, bør du give Herefter knuses kartoflerne med en grydeske, og blandingen røres rundt til en mos. Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos. Ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater er en favorit hos os. Håndpillede rejer med hvide asparges, purløgsmayo & dild.

Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster step by step

  1. De kogte kartofler skæres i skiver. Det røgede vildgåsebryst, som er ret tørt, skæres ligeledes i tynd strimler. Rugbrødsskiver lægges på 2 tallerkner. Der kommes lidt mayonnaise på den ene skive og derefter kartofler, salt peber, ristet løg, dild og det øvrige pynt. Kryddersildestykkerne lægges på tallerkenen rundt om kartoffelmaden og pyntes med kapers..
  2. På en anden skive rugbrød kommes der også mayonnaise på, derefter atter lidt mayonnaise og ovenpå kommer kartoflerne, salt og peber og skalotteløg. Gåsebrystet drysses derefter ovenpå og det hele pyntes med blomster. 2 forskellige smagsoplevelser af en kartoffelmad..

Kartoffelmadder på rugbrød med syrlig purløgsmayo, hjemmelavet ristede løg og purløg. Kryddersild med kogte kartofler, radiser og rygeostcreme. Hvidesild med karrycreme Kryddersild med løg og kapers Fiskefilet med remoulade of citron Gravad laks med sennepsdressing Rejer med citron og mayonnaise Rosmarinmarineret forårslammekølle med forårsgulerødder/ skalotteløg, ristede petit kartofler, tzatziki og lammesky Spinat-farseret. Nem og lækker rødvinssauce - lækker og nem rødvinssauce opskrift med markchampignons Marinerede sild med løg, dild og tomat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kartoffelmadder med kryddersild, ristede skalotteløg, mayonnaise, dild, kapers og blomster"

Post a Comment