Recipe: Delicious Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål

Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål. Du kan få grønne og hvide asparges, og de er nemme i køkkenet, men tilberedes lidt forskelligt. Danske, friske asparges er et sikkert forårstegn, og de saftige, sprøde stængler er en kærkommen forfriskning efter måneder med tunge vintergrøntsager. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges.

Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål Brug asparges og spidskål i en nem, grøn salat som passer til aftensmad. Frisk forårssalat med danske asparges og jordbær. Friske asparges kan spises rå og er i sæson fra april til juni. You can cook Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål

  1. You need 1 of stor kyllingebryst med skind (ca 300 g).
  2. Prepare of Lidt persille.
  3. Prepare 2 of skiver citron.
  4. Prepare 10-15 g of smør.
  5. It's of Salt og peber.
  6. You need 4 of asparges - hvide.
  7. Prepare 1/2 of spidskål.
  8. Prepare of Frisk ærter - (1pose).
  9. You need of Lidt dild.
  10. You need 1/2 of dl fløde.
  11. Prepare of Salt peber.
  12. Prepare of Evt lidt smørristede kantareller.

Prøv også at spise asparges som snack dyppet i hummus eller guacamole. Skru ned for varmen og tilsæt kylling, løg, rødløg, æble og hvidløg.. Stegte ris er er nemt og hurtigt at lave og herhjemme elsker alle i familien retten. Laks med porrer og spidskål - nem mad i fad.

Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål step by step

  1. Læg lidt persille på et ovnfast fad placer kyllingebryst - stik citron skiver ind i kylling bryst. Smør brystet med smør og drys med lidt salt og peber. I ovnen ved 200 grader i ca 20 -25 min..
  2. Skræl i mellemtiden de hvide asparges og skær dem i stykker - ca 3-4 cm..
  3. Tag fadet ud af ovnen og læg asparges ved siden af brystet og vend dem rundt i det fedt der er i fadet - drys evt med lidt salt i oven som du har skruet op til 220 grader i ca 3 min - aspargesene skal have ‘bid’..
  4. Skær spidskål i både damp i lidt vand få min hæld vand fra - tilsæt fløde og ærter giv et opkog smag til med lidt salt og peber - tilsæt hakket dild.
  5. Er du så heldig at have lidt kantareller så ristes de i smør og komme på toppen.
  6. Anret og server.

Hakket oksekød og spidskål i ovn. Se her hvordan du laver en sund og lækker ret med lynstegt kylling Hej Kirsten Tak for det - og jeg har nu opdateret opskriften, så den virker mere forståelig 🙂 Dressingen kommes ved de stegte peberfrugter og. Anret ris med stegte asparges og jalapenos på et stort fad eller på portionstallerken. Krydrede grillspyd med søde kartofler, løg og asparges. by vanloseblues. Ovnsstekt laks med ris og avokadokrem.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kyllinbryst med stegte asparges og spidskål"

Post a Comment