Easiest Way to Cook Tasty Stroganoff - eller lynstegt oksekød

Stroganoff - eller lynstegt oksekød. Tilsæt ingefær, rør, og tilsæt den kinesiske broccoli. Skub og vend hurtigt med wokske eller spatel i ca. i minut, skru ned for varmen, hvis broccolien begynder. Lynstegt oksekød marineret i soya og hvidløg og med masser af peberfrugter.

Stroganoff - eller lynstegt oksekød Stroganoff med kylling smager lige så skønt som originalen og alle i familien vil elske denne. Confiterede andelår eller confit de canard er den bedste vej til and, der er så mør, at kødet falder af benene. Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. You can cook Stroganoff - eller lynstegt oksekød using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Stroganoff - eller lynstegt oksekød

  1. It's 500-600 g of oksemørbrad I strimler.
  2. Prepare 1 of lille løg.
  3. Prepare 2 of tsk paprika.
  4. Prepare of Lidt tørret karl Johan eller nogle friske mark champignon.
  5. Prepare of Salt og peber.
  6. It's 1-2 spsk of tomat pure.
  7. You need 1 of dl creme fraiche 38%.
  8. You need of Evt lidt oksefond.
  9. Prepare of Evt lidt cognac.
  10. Prepare of Lidt gastrik kan udelades.
  11. It's 40-50 g of smør.

Nem og lækker opskrift på bøf stroganoff - med kartoffelmos eller Oksekød i lækker cremet flødesauce, smagt til med paprika og spicet op med bacon og champignoner. Der er ingen som siger nej, når gryden med. Skær gulerod i tynde spåner eller revet groft, skær løg i tynde både og squash i strimler. Vend de tynde, rå blomkålsskiver og lidt gulerod med et nip thai-krydderi Drys med lidt thai-krydderi efter smag og behag.

Stroganoff - eller lynstegt oksekød step by step

  1. Oksestrimlerne brunes ganske få min I smør på en god stege pande krydr med salt og peber.
  2. Kødet tages af panden - tilsæt evt lidt mere smør og sauter løget som er skåret i små tern tilsæt så parika - det må ikke brænde på! og herefter svampe hvis du bruger tørret svampe så husk de skal udblødes sauter.
  3. Hvis du øsker mere sauce tilsætter du fond og tomatpure - jeg ville ikke have sauce da vi skulle have retten til salat - men til ris eller kartoffel mos skal der være mere sauce..
  4. Jeg tilsatte tomatpure lidt cognac og så cremefraiche - varmede godt igennem og tilsatte kødet og smagte til med gastrik..
  5. Anret og server evt med en god salat. Måske det ikke ser så pænt ud på billed - men smagen er i top!.

Fordel herefter de stegte ris og grøntsager i en dyb tallerken, og top med lynstegt oksekød. Nem og smagfuld opskrift på lynstegt oksekød med lækre grønne bønner, hakkede mandler og chiliflager. Servér straks lynstegt oksekød toppet med kokosknas og med ris eller couscous til. Bøf Stroganoff er en meget klassisk ret, som passer super godt til de kolde efterårs- og vintermåneder. Hvis du bruger en lidt billigere udskæring af oksekød, så er Bøf Stroganoff skal gerne serveres med en cremet kartoffelmos.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Tasty Stroganoff - eller lynstegt oksekød"

Post a Comment