Recipe: Delicious Entrecôte (bøf) med nye grøntsager

Entrecôte (bøf) med nye grøntsager. Så se med når Nicolai Tram laver verdens nemmeste og lækreste bålmiddag for hele familien! Tænd op i bålet og pak dine bålgaver. Den kendte, fynske kok Thomas Pasfall viser denne gang, hvordan man kan lave en lækker ret med oksekød, grøntsager og sauce, uden at kalorierne stikker af.

Entrecôte (bøf) med nye grøntsager Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på en pande med halvdelen af. Den kendte, fynske kok Thomas Pasfall viser denne gang, hvordan man kan lave en lækker ret med oksekød, grøntsager og sauce, uden at kalorierne stikker af. Få masser af farver på tallerkenen med en velsmagende blanding af thaimad og dansk forårsgrønt. You can have Entrecôte (bøf) med nye grøntsager using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Entrecôte (bøf) med nye grøntsager

  1. You need 2 of entrecôte eller andre gode bøffer fra ryggen.
  2. It's of salt og friskkværnet peber.
  3. You need of Evt. 1/2 citron.
  4. It's of Tilbehør:.
  5. It's 500-600 g of nye kartofler.
  6. Prepare 2 of spsk. salt pr. liter kogevand.
  7. It's 1/2 of spidskål.
  8. It's 2-3 fed of hvidløg.
  9. Prepare 1 of spsk. oliveolie.
  10. It's 2 of tomater.
  11. You need of Drys: 1 håndfuld friske krydderurter f.eks. dild, persille og basilikum.

Opskrift - sådan laver du mørbradgryde med nye grøntsager. Mørbradgryde: Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i mundrette stykker. Vask kartoflerne og kom dem i en gryde med koldt vand så det lige dækker. Sæt gryden over, bring vandet i kog og tilsæt salt.

Entrecôte (bøf) med nye grøntsager step by step

  1. Krydr bøfferne med salt og peber. Lad dem få stuetemperatur..
  2. Smag på vinen og vurdér om den skal være køligere, så sæt den i køleskabet eller om den skal have luft og dekanteres..
  3. Sæt vand over til at koge de nye kartofler i. Tilsæt salt. Kom kartoflerne i det kogende vand og kog 8-10 min. afhængig af størrelse. Sluk og lad dem trække 4-5 min. Stik i kartoflerne med en lille spids kniv. De skal være lidt sprøde. Hæld straks kogevandet fra..
  4. Skær stokken i kålen væk, snit kålen i strimler, skyl den, lad kålen dryppe godt af. Pil og knus hvidløg. Vask tomaterne, skær blomsten væk og skær tomaterne i tern. Varm olie i en wok eller stegegryde. Steg kålen under omrøring et par minutter og tilsæt hvidløg og tomat. Læg låg på og kog ca. 5 min. til tomaterne smatter ud. Krydr med salt, peber og sukker. Drys med groft hakkede krydderurter lige før servering..
  5. Varm en stegepande eller grillpande op til den er rygende varm. Brun bøfferne på begge sider 1-2 min. skru ned til middelvarme og steg videre ca. 3 min. på hver side, afhængigt af hvor røde de skal være og tykkelsen af bøffen. Jeg foretrækker medium til den røde side. Når der pibler lidt rød kødsaft op, er bøffen medium. Er saften klar er bøffen gennemstegt. Server evt. med citron, kartofler og grøntsager..

Find stockbilleder af Stir-steg med oksekød og grøntsager. Lavet i HD og millionvis af andre royaltyfri stockbilleder, illustrationer og vektorer i Shutterstocks samling. Lavet med flanke bøf, peberfrugter, løg og bok choy, rør stegt i en asiatisk wok. Bøf med grøntsager - den perfekte kombination til en fuld frokost eller middag. Det bruger et minimum af olie og salt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Entrecôte (bøf) med nye grøntsager"

Post a Comment