Recipe: Appetizing Rugbrød med hvidtøl

Rugbrød med hvidtøl. Denne opskrift giver et lidt mildt brød. Saftige rugbrød med masser af kerner. Rugbrødet har en blød krumme og holder sig fint en uge på køkkenbordet i en plastikpose.

Rugbrød med hvidtøl Eftersom rugdej også skal være meget fugtig for at give et saftigt brød, er det bedst at bage rugbrød i en form. Mit første rugbrød med mørk malt Jeg kom en hvidtøl i, i stedet for noget af vandet, nøj det. Skal derfor igang med min første surdej ever i dag med søsteren som instruktør ved min side. You can cook Rugbrød med hvidtøl using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rugbrød med hvidtøl

  1. Prepare 1 of . dag.
  2. You need 100 g of surdej.
  3. Prepare 9 of dl vand.
  4. Prepare 2 spsk of salt.
  5. You need 200 g of hvedemel.
  6. Prepare 400 g of rugmel.
  7. Prepare 350 g of knækkede rugkerner.
  8. You need 2 of . dag.
  9. It's 0,33 of l hvidtøl.
  10. Prepare 2 spsk of mørk maltmel.
  11. It's 200 g of knækkede rugkerner.
  12. It's 300 g of hørfrø.
  13. You need 300 g of solsikkekerner.

Rugbrød - opskrift på rugbrød med hvidtøl. Der er intet som smagen af hjemmebagt rugbrød med et godt lag smør! I denne opskrift er der tilsat lidt hvidtøl, der giver rugbrødet en dyb mørk smag. Bag dit eget lækre rugbrød med surdej og masser af kerner - Få kok Adam Aamanns opskrift fra Madmagasinet lige her.

Rugbrød med hvidtøl step by step

  1. Bland alle ingredienser sammen for 1.dag. Dæk skålen til med køkkenfilm og lad det hæve natten over..
  2. Hæld hvidtøllet over dejen og lad det sive langsomt ind i dejen..
  3. Rør de øvrige ingredienser i og fordel dejen i rugbrødformene..
  4. Lad dejen hæve i mindst 5 timer ved stuetemperatur..
  5. Bag rugbrødene i foropvarmet ovn ved 200 grad ca. 1,5 time eller den tid det tager for at rugbrødene har nået en kernetemperatur på 96 grader..
  6. Lad brødene køle helt af, gerne et døgnstid inden man skærer af det..

Der er ikke noget bedre end hjemmebagt rugbrød med masser af kerner. Rugbrød - Lenes opskrifter recipe: Try this Rugbrød - Lenes opskrifter recipe, or contribute your INSTRUCTIONS. Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle. Mandler, tørrede tranebær, usødet ymerdrys og hvidtøl giver smag til dette "rugbrød" der er oplagt som mellemmåltid. Rugbrød (Danish pronunciation: [ˈʁuˌpʁœðˀ]) (Danish style rye bread) is a very common form of rye bread in Denmark.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Rugbrød med hvidtøl"

Post a Comment