Recipe: Appetizing Syltede hvide asparges

Syltede hvide asparges. Letrøget laksemousse Med syltede hvide asparges, Purløg & parmesan. Jesper Koch er bare pjattet med hvide danske Asparges! Og de kan sagtens syltes - med fordel endda.

Syltede hvide asparges Brug de syltede asparges til f.eks. tarteletter, i salater, eller når du får lyst til den delikate spise. Hvide asparges er både besværlige og dyre i forhold til de grønne. Hvide asparges med vinaigrette og Saint Agur. You can have Syltede hvide asparges using 2 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Syltede hvide asparges

  1. It's 250 g of hvide asparges.
  2. Prepare of Syltelage som i min Cookpad til Momofuko syltede drueagurker og meloner.

Syltede Løg Syltede Grønne Bønner Opskrifter Til Dåse Finger Mad Opskrifter Syltede Agurker Antipasto Avocado Hummus Krydderurter. Pebermayo - Syltede Stikkelsbær - Karse. Stekte og syltede asparges med mandler og egg. All asparges er samme art - den hvite har ikke fått lys og dermed ikke utviklet grønt klorofyll, de lilla har fått litt lys, og de grønne har vokst i full.

Syltede hvide asparges instructions

  1. Skrald de hvide asparges og kog dem 1 minut i saltet vand. Tag dem op og lad dem blinde kolde på et viskestykke. Kom dem i et skoldet sylteglas og hæld lage over dem så de er helt dækket. Sæt dem i køleskab og lad dem trække 1 uge inden de bruges som surt til kød eller fisk..
  2. Hvis man har mange asparges i sin have er det en god måde at gemme dem på. Så skal der måske tilsættes lidt atamon eller citronsyre for at de kan holde sig udenfor køleskab. Men opbevares så koldt som muligt!.

Hvor længe skal hvide asparges koge? Den hvite aspargesen skiller seg fra den grønne ved at den gror under jorda, og derfor mangler farge. Hvit asparges er en fantastisk delikatesse som egentlig fortjener å spises som egen rett. Grillede fynske, hvide asparges med Hr. Søby, sauce Hollandaise og friske urter fra kratholm.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Syltede hvide asparges"

Post a Comment