Recipe: Delicious Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken

Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken. Lav farseret kylling: Kylling udbenes: Man skærer et snit hele vejen ned langs ryggen fra hals til gump. Og nu lader man kniven følge skroget hele vejen Den grundigt rensede spinat svitses på panden i lidt olivenolie indtil den falder sammen. Ricotta vendes sammen med fint hakket persille, hvidløg og.

Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af Spinat-pandekager er lækre, sunde og grønne. Her får du dem med krydret oksekød og hytteost - kig ind og se mere! Kombinasjonen pasta, ricotta, spinat og tomater er en av mine favoritter, og er en gjenganger i flere italienske retter. You can cook Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken

  1. You need 4-8 of udbenede kyllingelår.
  2. You need 1 pose of babyspinat.
  3. You need 2-4 of hvidløg, presset.
  4. Prepare 25 g of smør.
  5. You need of olivenolie.
  6. You need of salt og peber.
  7. It's 250 g of ricotta.
  8. It's 50 g of parmesanost, revet.
  9. Prepare 1 of tsk chiliflager.
  10. You need 1/2 håndfuld of frisk basilikum.
  11. You need 1 of citron, skallen.
  12. You need of Evt tomatbåde og ekstra basilikum.
  13. It's of Evt dryppet med en god citronolie.

Rør sammen ricotta, egg, parmesan og sitronskall, og smak til med salt og pepper. Klem ut resten av væsken av spinaten og hakk den ganske fint. Virkelig lækre kyllingefileter fyldt med spinat, ricotta og hvidløg og toppet med smeltet ost, der tilsammen giver en fantastisk Ricotta er en slags italiensk flødeost, der er fedtfattig og har en dejlig frisk smag. Kan du ikke finde ricotta i dagligvarebutikken, kan du bruge naturel flødeost i stedet for.

Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Smelt smør på en pande (smart, hvis også den kan gå i ovnen), sauter først hvidløg dernæst spinat på panden, indtil spinaten er helt faldet sammen. Tilsæt lidt salt og peber. Tag spinatblandingen af panden og fortsæt med kyllingestykkerne.
  3. Steg kyllingestykkerne i lidt olivenolie på en meget varm pande. Krydr med salt, peber og evt lidt ekstra krydderi, som du holder ekstra meget af (jeg har noget citron-peber, som jeg er tosset med at bruge). Sluk for varmen og lad kyllingestykkerne ligge på panden, mens du laver din ricottablanding.
  4. Rør ricotta sammen med revet parmesanost, chiliflager, hakket basilikum, citronskal og lidt peber.
  5. Fordel spinaten på bunden af et ovnfast fad (evt din pande). Læg kyllingestykkerne ovenpå spinaten. Fordel osteblandingen ovenpå. Fordel lidt pistacienødder ovenpå og ekstra revet parmasanost.
  6. Bages i ovnen i 15-20 min. Serveres evt med lidt tomat og basilikum 'on the side' og dryppet med en god citronolie (som den her jeg lige har fået i gave).

Den smager fantastisk med pulled kylling, pikantost og spinat. Den pulled kylling er krydret, men opskriften kan selvfølgelig også laves med stegt Hvis du mangler andre lækre opskrifter med kylling, så kan du finde alle mine opskrifter lige HER. Prøv f.eks. min opskrift på rigtig indbagt kylling, som. Vi har her samlet alle vores opskrifter med spinat. Lad dig inspirere og servér lækker mad med spinat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Spinat- og ricotta kylling - Rimmers Køkken"

Post a Comment