How to Prepare Yummy Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken

Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken.

Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken You can have Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken using 24 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken

  1. You need of Gærdej:.
  2. It's 25 g of gær.
  3. You need 3 of dl kærnemælk.
  4. Prepare 75 g of smør, stuetempereret.
  5. You need 1 of æg.
  6. Prepare 2 spsk of sukker.
  7. Prepare 1/2 of tsk salt.
  8. Prepare of ca 450 g mel.
  9. Prepare of Marcipanremonce:.
  10. You need 75 g of smør, stuetempereret.
  11. It's 75 g of sukker.
  12. It's 75 g of marcipan.
  13. Prepare 2 spsk of mel.
  14. You need of Lemon curd:.
  15. It's of Revet skal af 2-3 økocitroner (saften skal også bruges).
  16. You need 1 1/2 of dl citronsaft, øko.
  17. You need 150 g of sukker.
  18. It's 15 g of maizena og lidt vand.
  19. It's 2 of æg.
  20. It's 2 of æggeblommer.
  21. Prepare of Blå birkes.
  22. You need of Glasur:.
  23. It's 150 g of flormelis.
  24. You need 1-2 of citroner, saften.

Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken step by step

  1. Gærdej: Opløs gæren i kærnemælken og tilsæt smør og æg.
  2. Rør ca halvdelen af melet i og tilsæt først dér sukker og salt.
  3. Ælt mere mel i, indtil du har fået en lækker og blank dej. Sæt den til hævning i ca 45 min.
  4. Remonce: Riv marcipanen og rør nu de tre ingredienser til en ensartet masse.
  5. Lemon curd: Kom sukker, citronsaft og den revne citronskal i en kasserolle. Kog det op og lad det trække ca 5 min. Sigt skallen fra. Lad den køle lidt af.
  6. Pisk æg og blommer sammen i en gryde. Opløs majsstivelsen i lidt vand og kom det ned til æggene. Pisk en omgang.
  7. Rør den nu lune citronlage i æggene lidt efter lidt (så æggene ikke får et varmechok) og varm det hele op under konstant omrøring.
  8. Når crèmen begynder at tykne smag på den. Du vil være helt sikker på, at maizenaen ikke smager igennem og har gjort sit job. Sæt til afkøling.
  9. Snegle: Ælt dejen igennem og del den op i to lige store portioner.
  10. Rul hver portion ud i en rektangel og smør først et tyndt lag remonce ud over hele fladen, dernæst lemon curd og til sidst et rundhåndet drys blå birkes.
  11. Rul dejen sammen på den lange led til en roulade. Skær snegle ud i stykker på et par cm. Læg dem i en smurt form eller muffinforme og lad dem efterhæve i ca 30 min.
  12. Bages ca 15 min ved 220 grader (måske mere).
  13. Citronglasur: Rør flormelisen op med citronsaft. Vær forsigtig med saften, da en glasur hurtige kan blive for tynd.
  14. Når sneglene er næsten afkølede pynt med citronglasur og evt endnu et drys blå birkes.
  15. Smager allerbedst, når de er friskbagte og lige nøjagtig afkølede.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Citronsnegle de luxe - Rimmers Køkken"

Post a Comment