Easiest Way to Make Delicious Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise

Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise. Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Hakkebøffer med bløde løg og kartofler. ½ kg hakket oksekød, piskefløde, løg, kartofler, rødbeder, syltede agurker. Det var bare en lille hakkebøf med en stor portion kartofler med brun sovs fra igår, men det smagte da fint og kunne spises :-).

Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise Krydret farsbrød med kartofler og græsk salat. · Farsbrød med ekstra saft og smag fra græske godter som soltørrede tomater, oliven og feta. Selvfølgelig serveret med en fin, græsk salat! Kylling og kartofler i en lækker whiskysauce. You can cook Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise

  1. You need 500 g of klipfisk (saltet og tørret torsk - vælg de hvideste stykker hos fiskehandleren).
  2. You need 200 g of skalotteløg.
  3. You need 1/2 of dl olivenolie.
  4. You need 1 kg of faste kartofler.
  5. You need 2-3 of kviste rosmarin.
  6. Prepare 3-4 of laurbærblade.
  7. Prepare of Tilbehør: Hvidløgsmayonnaise.
  8. It's of Bagte rødbeder med svampecrumble (se opskrift her på min profil).

En fantastisk og nem aftensmadsret fyldt med smag. Find opskriften på den lækre ret her. Den er proppet med whiskysauce, champignon, kartofler og kylling og alt er serveret sammen. Kartofler er ovnbagte, så kartoflerne får en endnu bedre smag.

Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise instructions

  1. Udblød klipfisken i koldt vand i køleskab 24 timer eller måske et par dage. Udskift vandet flere gange..
  2. Skær skindet af. Fjern banen i midten af fileterne..
  3. Skær klipfisken ud i firkanter. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på 2-3 mm. Pil skalotteløg og skær dem i skiver..
  4. Steg skalotteløgene et par minutter i olivenolie den gryde. Tilsæt laurbærblade og rosmarin. Læg det i bunden af et ovnfast fad med kartoflerne. Hæld lidt kogende vand i fadet, dæk det til med låg eller evt. sølvpapir. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn ca. 30 min..
  5. Fordel fisken over kartoflerne. Bag videre ca. 15 min. til fisken er mør og gennemvarm. Nyd retten med hvidløgsmayonnaise og f.eks. bagte rødbeder med svampecrumble..

Hasselback kartofler med et dejligt sprødt ydre og et utroligt mørt indre - det smager bare himmelsk. Hasselback kartofler - sprøde og møre. Kartofler findes efterhånden i alle former for madretter. Den lækre og populære spise kan spises alene, sammen med andre ingredienser eller som andet tilbehør. Om det er kartoffelsuppe, kartoffelsalat eller flødekartofler, så er kartoflen ekstrem populær i det meste af verden.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Klipfiskefad med kartofler og hvidløsmayonnaise"

Post a Comment