Easiest Way to Cook Appetizing Grillpølser med soltørret tomater

Grillpølser med soltørret tomater. Hæld væden fra de soltørrede tomater og hak dem i små stykker. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt soltørret tomat og rør rundt til de er jævnt fordelt.

Grillpølser med soltørret tomater Pølserne afkøles i lunkent vand, hvorefter de steges på pande eller grill. Torsk + tomater = en utrolig god match, synes jeg. Tomatsausen er smaksatt med bacon, løk, paprika, hvitløk og sitron, enkle og gode smaker som alltid bløt nougat bokser chilibønner bokser hermetiske tomater bolledeig bomullshyssing bøffelmozzarella bønnemiks bønner bønnespirer breiflabbfilet. You can cook Grillpølser med soltørret tomater using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grillpølser med soltørret tomater

  1. You need 900 g of svinekød fra bov.
  2. It's 450 g of spæk.
  3. Prepare 400 g of pancetta eller bacon.
  4. It's 27 g of flagesalt.
  5. Prepare 3 of store løg, blancheret i smør.
  6. You need 5 fed of hvidløg.
  7. It's 100 g of soltørret tomater.
  8. Prepare 3 of kviste rosmarin.
  9. It's 2 spsk of fennikelfrø.
  10. Prepare 3 of tsk kværnet sort peber.
  11. It's 1 of dl indkogt svinesuppe, kogt på ben og svær.
  12. You need 4 of hakkede chalapenochilier.
  13. It's 4 of meter lammetarme eller svinetarme, smalle.

Blanda créme fraiche med hackad soltorkade tomater, chilipulver, citronsaft och lite paprikapulver. Du kan ta rökt paprikapulver, vanligt eller valfri sort. Crème fraiche med smakrika soltorkade tomater, rökt paprikapulver, chipotle chili pepper, citron och lite flingsalt blir gott och enkelt som sås och röra till. Farsbrød med ekstra saft og smag fra græske godter som soltørrede tomater, oliven og feta.

Grillpølser med soltørret tomater step by step

  1. Start med at hakle soltørret tomat, fennikelfrø, sort peber og rosmarinnåle fint i en hakler eller kaffekværn. Skær løg i tern og blancher dem let. Skær panchetta eller bacon i strimler og kødet i tern. (suppen havde jeg kogt på forhånd, så den tid er ikke regnet med i processen).
  2. Vej salt af og mål svinesuppen op. Hak chilierne groft på er spækbræt. Hak kød, spæk og pancetta i en kødhakker med 8mm huller i skiven, altså groft. Tilsæt suppen, krydderierne og saltet og kør det i røremaskine..
  3. Det skal have en fast konsistens. Prøvesteg nogle små frikadeller for at smage om farsen er tilpas salt og krydret. Afmål tarmene og læg dem i blød i vand. Skyl dem derefter igennem ved at sætte enden af tarmen på vandhanen og skyl dem forsigtigt..
  4. Nu er det så heldigt at min mand har en pølsestopper, så det gør det noget nemmere. Men ellers brug et pølsehorn til kødhakkeren. Lad farsen kører frem så man lige kan se den inden man sætter tarmen fast på pølsehornet. Fortsæt med et føre farsen frem til der ikke er mere tilbage..
  5. Jeg havde 2 slags tarme, lammetarme og smalle svinetarme, de sidste, 20-22mm. Da al farsen var brugt op drejede min mand pølserne i passende størrelser. Derefter blev de hængt op til fermentering natten over i vores bryggers sammen med nogle spegepølser, leverpølser og merguezepølser som min mand havde lavet..
  6. Næste morgen hang de 1 time ude i skuret til luftning. Nu er pølserne færdige til grillning eller stegning. SlowFood. Jeg har gemt nogle stykker, de skal hænge og fermentere til de er tørre som små spegepølser. Dem vi ikke spiser i dag, bliver frosset ned i passende portioner..

Selvfølgelig serveret med en fin, græsk salat! Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater. Denne gode variant smager salt og krydret af soltørrede tomater og har en lækker tekstur. Kiksene bages med økologiske ingredienser hos Skotske bagerier efter traditionelt håndværk. Lækre slagter grillpølser. - Pesto pasta salat m feta ost, rødløg, soltørret tomater. - Hjemmelavet cremet broccolisalat m bacon-rosiner-rødløg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Grillpølser med soltørret tomater"

Post a Comment