Recipe: Tasty Kyllinge pasta salat med sennepdressing

Kyllinge pasta salat med sennepdressing. Skær kylling og bacon i tern og vend det godt sammen med pasta og edamamebønner. Dressing Rør dressingen sammen i en skål og smag det godt til, med evt. mere salt, sukker, karry eller andet - alt efter smag og behag. Kyllinge pasta salat med sennepdressing Lækker nem pastasalat med kyllingtern med en skøn sennepdressing perfekt til sommermad eller til picnic turen.

Kyllinge pasta salat med sennepdressing Men der er også en anden slags pasta og kartoffel salat. Undskyld de mange spørgsmål, men du lyder til at hsve styr på din pasta og jeg GLÆDER mig til at. Pastasalat med kylling, bacon og karrydressing kan nemt nydes som et måltid i sig selv. You can have Kyllinge pasta salat med sennepdressing using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kyllinge pasta salat med sennepdressing

  1. It's 100 gram of ukogt fuldkorns pasta.
  2. You need 150 g of færdig kogt kylling Dulano Lidl.
  3. It's 100 g of færdigskåret blandet salat.
  4. You need 100 g of agurk i tern.
  5. It's 100 gram of skrået i halve tomater.
  6. It's 100 gram of rød peberfrugt i tern.
  7. Prepare of Dressing.
  8. Prepare 20 g of stærk/sød sennep your choice.
  9. You need 1-2 of tsk flydende sød (Lidl).
  10. You need 1-2 of tsk æblecider eddike.
  11. You need 1-2 spsk of vand.
  12. Prepare of Sort peber.

Den er også super på buffetbordet. Krydres med hvidløgspulver, salt og peber og lægges til side. Du kan selvfølgelig også anvende en almindelig tørret pasta eller spaghetti, som så koges til den er al dente, altså med lidt bid. Hæld vandet fra og vend pastaen med lidt olivenolie.

Kyllinge pasta salat med sennepdressing instructions

  1. Start med at kog pastaen efter anvisningen på posen..
  2. Skær imens alle grønsagerne i tern og hæl det over i en står skål, hæl den færdig kogte pasta i..
  3. Lav så dressingen ved at rør alle tingende sammen og hæl den over salaten og pastaen. Rør rundt og servere den i 2 skåle. Velbekomme.

Tilberedning af pastasalat med kylling Kog pastaen, til den er al dente, og stil den til afkøling i køleskabet. Steg kyllingebrystet, og skær det i fine strimler. Du kan opgradere din pastasalt ved at smide en håndfuld cashewnødder i, så du får ekstra meget jern. Dejlig cremet pasta med kylling, grøntsager og masser af smeltet ost, der gør saucen virkelig lækker.. der giver en dejligt cremet salat. Smugkig på ingredienser keyboard_arrow_down Pastasalat med kylling, bacon og karrydressing.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Kyllinge pasta salat med sennepdressing"

Post a Comment