How to Prepare Delicious Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken

Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken. Bland det i en skål med feta, soltørrede tomater og friskhakket persille. Pres hvidløg og bland det med salt, chilisauce, paprika, creme fraiche og mayonnaise. Drys med groft salt og friskhakket persille og server dem sammen med mørbraden og.

Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken Pynt til sidst med friskhakket persille. Skønne, hjemmelavede P-tærter, hvor de søde og bløde skumfiduser bliver ledsaget af salte og knasende. Lækre gifler med remonce og rabarberkompot. You can have Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken using 21 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken

  1. You need of Mørdej:.
  2. It's 220 g of hvedmel.
  3. Prepare 115 g of smør.
  4. You need 1/4 of tsk salt.
  5. It's 1/4 of tsk sukker.
  6. You need 1 of sammenpisket æg.
  7. You need of et skvæt iskoldt vand.
  8. It's of Fyld:.
  9. It's of oliven olie.
  10. Prepare 6 of mellemstørrelse rødløg.
  11. It's 0,75 of rødvinseddike.
  12. You need 0,75 of dl balsamico.
  13. Prepare 50 g of brun farin.
  14. You need 1/2 of dl honning.
  15. It's of salt og peber.
  16. It's 175 g of feta ost (eller også gerne gedeost, er du vild med det).
  17. It's 60 g of flødeost.
  18. Prepare 1 of æg.
  19. Prepare 2 spsk of bredbladet persille.
  20. Prepare of peber og evt lidt cayennepeber.
  21. Prepare of Bageforme til minitærter.

De lækreste hjemmelavede makronsnitter med hindbær og marcipan - de smager så englene synger og så er de så nemme at lave, at man tror det er løgn. Mini karamelkager med ribsmousse og mandler - utrolig simpelt og vanvittig lækkert. Bunden er lavet på samme måde som hasselnøddebunden i disse lækre chokolademousse kager, bare med karamelliseret hvid chokolade og Mini hindbærmazariner opskrift. Små tærter med hasselnødder og kaffecremeux.

Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken instructions

  1. Smuldr smørret ind i hvedemelet sammen med salt og sukker. Det kan en foodprocessor også gøre for dig i en fart. Blandingen skal være helt jævn og uden smørklumper i. Tilsæt ægget og lidt isvand. Saml dejen hurtigt uden rigtigt at ælte. Tilsæt evt lidt mere mel, hvis dejen føles for fedtet. Klappes fladt, pakkes i film og lægges på køl i en times tid.
  2. Start fyldet, mens dejen hviler: - Befri løgene for skallerne - Halvér dem og snit løgene i tynde strimler (modsat ringe) - Sautér løgstrimlerne i lidt olivenolie ved høj varme, rør undervejs - Skru ned og lad dem stå og simre under låg i 10 min - Tilsæt rødvinseddike, balsamico, sukker og honning - Fortsæt med at stege/koge løgene indtil væden er fordampet - Smag til med salt og peber og evt lidt citronsaft når karamelliseret - Sæt til afkøling.
  3. Osteblandingen: Hæld fetaost, flødeost, æg og skyllet persille i en foodprocessor. Hak til du har en lækker smooth masse. Sæt til side.
  4. Tilbage til mørdejen: - Sæt ovnen på 175 grader - Rul mørdejen ud på en melstrøet bordplade - Sørg for at den ikke sætter sig fast undervejs - Brug den størrelse udstikker, der passer til din mini tærteform - Placer dine 'dej-medaljer' i formen og prik med en gaffel i bunden - Dejen skal helst gå helt op til kanten evt lige rulle lidt over.
  5. Fyld nu først lidt løgblanding i bunden dernæst en skefuld af ostefyldet. - Eventuelt overskydende løgkompot er perfekt til ost eller til et stykke smørrebrød Bages i ca 20 min til de er smukt gyldne Smager fantastisk både, varme, lune og kolde.

De her elegante små tærter er en blanding af forskellige franske teknikker Lækre kage-hapsere: Mini citrustærter. Sprød, karamelliseret mørdej med hvid chokoladecreme - smagt til med syrlig citron. Søde kartofler med feta og syltede rødløg. De er cremede, luftige og sprøde og giver dig den perfekte kombination af sprøde og bløde elementer på tallerkenen. Subscribe på vores kanal og gå på opdagelse i vores mange forskellige middagsretter med kylling.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Delicious Mini tærter med karamelliseret rødløg, feta og persille - Rimmers Køkken"

Post a Comment