Recipe: Tasty Brunsviger

Brunsviger. Brunsviger is a classic Danish coffee cake of sorts. The traditional Danish Brunsviger is baked in a square pan and then later cut and served in smaller pieces. This is the classic way of making this cake.

Brunsviger Watch short videos about #brunsviger on TikTok. En klassisk brunsviger skal være blød, svampet og slet ikke tør. Brunsviger Blues. Исполнители: Arena Luanda, Poul Ewald, Kim Kingo. You can cook Brunsviger using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Brunsviger

  1. It's of Dej.
  2. Prepare 250 g of mel.
  3. Prepare 25 g of sukker.
  4. Prepare 25 g of gær.
  5. You need 1 1/2-1 3/4 of dl mælk, lunken.
  6. Prepare 1 smule of salt.
  7. You need 25 g of smør, blødt.
  8. You need of Fyld.
  9. Prepare 125 g of smør.
  10. You need 150 g of brun farin.
  11. It's 4 spsk of sirup.

De bedste opslagstavler tilhørende Jannie Brunsviger. Dette fynske vidunder, brunsviger, er en sikker vinder - hver gang! Rør smeltet smør sammen med brun farin, sirup og fløde til en ensartet masse. Lav, med dine fingre, huller i dejen og hæld brunsviger-topping udover og fordel det godt rundt.

Brunsviger step by step

  1. Gæren opløses i mælken. Mel, sukker og salt blandes i, og dejen æltes sammen (evt. på maskine). Smørret skæres i mindre tern og æltes ind i dejen. Lade dejen hæve lunt og tildækket i 20 min. Lav fyldet..
  2. Smelt det hele til fyldet i en gryde ved middel varme. Rør det godt sammen til en ensartet masse..
  3. Rul dejen ud til et rektangel, og læg den i en bagepapirklædt bradepande på ca. 35x25 cm. Brug din finger til at prikke hulninger i dejen, så fyldet kan løbe derned. Hæld fyldet på dejen, lad det hæve lunt i yderligere 20 min, og prik endnu en gang huller i dejen. Jo flere huller du laver, des mere snasket bliver det endelige resultat. Bag brunsvigeren i ca. 12-15 min ved 180 grader traditionel ovn.

Brunsviger er en gjærdeig som smøres med en remonce («borgermestermasse») lavet av farin og margarin eller smør, sirup og tørket frukt. Remoncen helles på den hevede gjærdeigen og bakes øyeblikkelig. Brunsviger er en gjærdeigkake med sukker, smør og sirup. - Søtere enn dette blir det ikke, sier Lise Finckenhagen om den danske kaken brunsviger. Nem opskrift på snasket brunsviger i bradepande. Vi har haft en større diskussion herhjemme de sidste uger.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Brunsviger"

Post a Comment