Recipe: Yummy Hjertefrikadeller med ingefær

Hjertefrikadeller med ingefær. Opfinderen Flint Lockwood troede, han reddede verdenen, da han ødelagde sin mest berygtede opfindelse -- en maskine, som kunne lave vand om til mad. Kok Adam Aamanns opskrift på lækre asiatiske frikadeller med ingefær og ristet sesam. Opskriften lavede han i programmet Madmagasinet om ingefær.

Hjertefrikadeller med ingefær Det er rotstokken som blir brukt. Tærte med ingefær pocherede pærer, frangipane og crème pâtissière (Anne au Chocolat). Efterårscrumble med æble, blommer og ingefær. You can cook Hjertefrikadeller med ingefær using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hjertefrikadeller med ingefær

  1. It's 2 of økologiske svinehjerter (400 g renset hjerte).
  2. It's 75-100 g of daggammelt hvedebrød.
  3. You need 4 of tsk. havsalt.
  4. Prepare of masser af friskkværnet peber.
  5. It's 1/2-1 of tsk. stødt allehånde.
  6. It's 1 of stor spsk. frisk fintrevet ingefær.
  7. You need 1/2 of rødløg.
  8. Prepare 2 of spsk. hvedemel.
  9. Prepare 2 of æg.
  10. You need 1/2 of dl piskefløde.
  11. You need 25 g of smør.
  12. It's 2 of spsk. olie.
  13. Prepare of Tilbehør: F.eks. rødkål, kålssalat, kål i wok, coleslaw eller andre salater eller grøntsager.
  14. You need of Rugbrød, kartofler eller kornsalat.

Ingefær har gennem tiden været brugt til behandling af et utal af sygdomme, men der findes endnu ikke en Interaktion med lægemidler. Der er ikke fundet interaktioner mellem blodfortyndende medicin. Ingefær er en alsidig plante med mange fordele, som kan gavne alle og enhver. Så ud over at være Vælg det rette kosttilskud med ingefær.

Hjertefrikadeller med ingefær instructions

  1. Hjerte: Skyl kødet i koldt vand til det er fri for blod. Skær evt. skillevægge op og fjern årestammer og grove hinder..
  2. Hak kødet i en kødhakker..
  3. Kom derefter stykker af brød i kødhakkeren, så alt kødet kommer ud..
  4. Fars: Rør hjerte- og brød sammen med salt, peber og allehånde. Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Riv ingefær og pillet rødløg på den fine side af et rivejern. Rør det i farsen..
  5. Tilsæt hvedemel og et æg af gangen. Rør godt. Tilsæt derefter fløde til farsen har passende lind konsistens. Lad den gerne hvile i ca. 30 min. i køleskabet..
  6. Rør farsen igennem. Varm en pande med smør og olie..
  7. Skru lidt ned og sæt ca. 16 aflange frikadeller på panden. Steg frikadellerne ved middelstærk varme ca. 7 min. på hver side. Tryk på frikadellerne. Saften der pibler op er klar, når de er gennemstegte. Servér med rødkål, salat eller grøntsager og kartofler eller brød..

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en fordel. Eksotiske fiskefrikadeller med smag af de skønne krydderier vi kender fra det thailandske køkken: Ingefær, chili, koriander, hvidløg og lime - det er godt. Ingefær har længe været kendt for sine gavnlige egenskaber og virkning. Læs om ingefær som kosttilskud, krydderi og medicinsk plante. En lille knoklet knold, der gemmer på stor smag.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Hjertefrikadeller med ingefær"

Post a Comment