Recipe: Yummy Luftige hjemmebagte pølsebrød

Luftige hjemmebagte pølsebrød. Fantastisk opskrift på Luftige hjemmebagte pølsebrød. Når man skal have en god hotdog, er det bare bedst med hjemmebagte pølsebrød. Disse brød er lækre og luftige. · Vanille cupcake opskrift til lækre, luftige cupcakes.

Luftige hjemmebagte pølsebrød Find vores opskrift på brioche burgerboller her, og Hjemmebagte valnøddeboller - her får du en skøn opskrift på lækre og nemme boller med valnødder. Hjemmebagte boller - De bedste tips til luftige og lækre boller. For at lave perfekte hotdogs kræver det nogle super lækre hotdogbrød/pølsebrød. You can have Luftige hjemmebagte pølsebrød using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Luftige hjemmebagte pølsebrød

  1. You need 325 g of vand.
  2. You need 75 g of A38.
  3. It's 50 g of gær.
  4. Prepare 60 g of sukker.
  5. You need 10 g of salt.
  6. You need 700 g of hvedemel.
  7. You need 75 g of olie.

Hvem elsker ikke en god hotdog? De har fået lidt ekstra kærlighed i form af surdej og havregryn, hvilket bidrager. Bløde og luftige hjemmebagte brioche burgerboller. Bonus at hotdoggen kunne stå selv på tallerkenen og der var ingen brød der gik i stykker undervejs.

Luftige hjemmebagte pølsebrød instructions

  1. Gæren gøres ud i vandet, hertefter blandes A38 i..
  2. Tilsæt sukker, salt og herefter hvedemel. Rør dejen sammen på røremaskine, og ælt efter dejen på lav hastighed i 20 min..
  3. Tilsæt 75g olie, og rør på lav hastighed indtil alt olien er arbejdet ind i dejen. Skru herefter op på høj hastighed, og ælt yderligere 5 min hurtigt..
  4. Lad dejen hvile på køkkenbordet dækket med husholdningsfilm i 20 min..
  5. Tryk dejen lidt flad, fold enderne indtil midten, og fold/rul fra den lange side, så du får en pølse. Dejen rulles så pølsen er ensartet, og den hviler under film i 20 min..
  6. Kom lidt mel på bordet, og rul dejen ud med en kagerulle. Dejen skal være 10-12 mm tyk og 15-16 cm bred (længden kommer af sig selv). Del evt, dejen i 2 inden du ruller ud, hvis du ikke har så stort et køkkenbord at rulle ud på..
  7. Lad dejen hvile på bordet 5 min, og hak (eller skær) herefter dejen ud med en metalspatel i stykker på 3,5-4cm i bredden..
  8. Fordel pølsebrødene på 2 bageplader, og lad dem hæve under film i ca 45 min (til dobbelt størrelse).
  9. Bag herefter brødene i 8 min ved 230 grader..
  10. Lad brødene køle af på en rist, herefter kan de spises som tilbehør til pølser eller med fyld som hotdogs. Tip: Brødene er også gode at fryse..

Hjemmelagde pølsebrød er alltid best, og disse er ikke et unntak! Disse saftige og luftige pølsebrødene er det perfekte følget til festpølsene. Dersom du lager fler enn dere spiser, kan de godt. En nem og hurtig opskrift på hjemmebagt pølsebrød til hotdog. Hotdog smager simpelthen bare meget bedre med et godt friskbagt pølsebrød.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Luftige hjemmebagte pølsebrød"

Post a Comment