How to Prepare Yummy Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan

Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan. · Nem og lækker opskrift på laks lavet på panden i en cremet sauce. Server med små kartofler eller pasta. Nem og smagfuld aftensmad med fisk.

Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan En krämig, fräsch och lyxig fiskgratäng som du kan göra till både vardag och fest. Servera gärna gratängen med kokt pressad potatis för en ultimat smakupplevelse! Torsk + tomater = en utrolig god match, synes jeg. You can cook Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan

  1. It's 500 g of torskefilet.
  2. It's 1 of porre.
  3. Prepare 3-4 of gulerødder.
  4. Prepare 2 of tsk karry - god kvalitet.
  5. You need 1 of dl fløde.
  6. Prepare 1 spsk of chia frø.
  7. You need 3 spsk of reven parmesan.
  8. Prepare of lidt citronsaft.
  9. You need of salt og peber.
  10. It's of smør til stegning.
  11. You need of evt. lidt purløg til pynt.

Utgangspunktet for denne smakfulle og enkle fiskegryten er en tomatsaus som er smaksatt med bacon, løk, paprika, hvitløk og sitron, enkle og gode smaker som alltid slår an - og som passer perfekt til torsk. FISKEguiden går helt ned i detaljerne med hvordan du fanger torsk ved hjælp af flere forskelige teknikker. Der fiskes fra turbåd og småbåd og vi fortæller. Vi har gode tilbud på chiafrø og lynhurtig levering.

Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan step by step

  1. Drys torske filet med lidt salt en times tid før du skal bruge den..
  2. Rens porre og skær i skiver. Skræl gulerødder og skær i skiver. Smør et ildfast fad med smør..
  3. Kom en god klat smør på panden - varm op og tilsæt karry - lad det lige bruse op så karry udvikler smag. Tilsæt gulerødder og porre, sauter i nogle minutter - tilsæt så fløde og kog igennem et par minutter. Smag til med salt peber og evt lidt citronsaft.
  4. Tør torske filet og skær i 3 stykker og læg dem i det smurte fad. Kom peber på. Kom flødeblandingen over. Drys med chia frø og til sidst parmesan. Sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min..
  5. Jeg serverede med små kogte aspargeskartofler ristet af i smør og pyntet med lidt klippet purløg..

Riktigt god och snabblagad fiskgratäng med spenat i botten, krämigt potatisstomp, gräddig dillsås och ett frasigt Koka potatis och salladslök i saltat vatten tills de är mjuka. Häll av och stompa tillsammans med mjölk, äggulor och smör. Fisk og grøntsager gratineret med cremet ostesauce - og med pasta til. Det er ikke så ringe endda! Hjertesalat med røget torsk, dild agurk og krydderurter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Fiskefad - torsk gratineret med chia frø og parmesan"

Post a Comment